طرز تهیه ماهی کاری خوشمزه هندی

پروتئین یکی از مواد مغذی است که مخصوصا در هنگام بیماری، مصرف آن بسیار توصیه می‌شود.استفاده از ای غذای پروتئینی به بهبود عضلات کمک می‌کند.

کاری ماهی یکی از غذاهایی است که در سراسر آسیای جنوب شرقی و همچنین جزایر کارائیب بسیار محبوب است. انواع کاری که با ماهی تازه و خشک در هند درست می‌شود بسیار پرطرفدار است.

محبوب ترین ماهی‌های مورد استفاده در کاری چیست؟

ماهی‌های متنوعی برای این غذا می توانید استفاده کنید که ماهی تن و ماهی قزل آلا از این جمله است.

مواد لازم برای تهیه کاری ماهی هندی

ماهی : 600 گرم
روغن نباتی: 3 قاشق غذاخوری
دانه شنبلیله : نصف قاشق چایخوری
گوجه فرنگی متوسط ​​پوره شده: 4 عدد
زردچوبه : 4 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
گشنیز تازه خرد شده : یک قاشق چایخوری
ادویه گرام ماسالا:  نصف قاشق چایخوری
2-3 حبه سیر (پوست کنده): 2-3 حبه
زنجبیل تازه : یک بند انگشت 
پودر زیره سبز: 3/4 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: 1/2 قاشق چایخوری
دانه خردل آسیاب شده: 1/2 قاشق چایخوری
نمک: به میزان لازم
آب : به میزان لازم

طرز تهیه خورش کاری ماهی هندی


پوره گوجه فرنگی را به همراه زردچوبه، زنجبیل تازه، پودر فلفل قرمز، پودر زیره سبز، پودرفلفل سیاه، دانه خردل آسیاب شده، ادویه گرام ماسالا را به همراه حبه‌های تازه سیر و کمی آب در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا حالت خمیری به خود بگیرید.

روغن را در یک قابلمه گرم کنید و دانه‌های شنبلیله را اضافه کنید. صبر کنید تا عطر آن بلند شود، مخلوط ادویه‌ها و پوره گوجه را اضافه کنید و هم بزنید و 8 تا 10 دقیقه بپزید تا حسابی به روغن بیفتد. حالا موقع اضافه کردن تکه های ماهی است.تکه‌های ماهی را به سس در حال جوش اضافه کنید و با کفگیر از سس روی تکه‌های ماهی را کاملا بپوشانید.حرارت را کم کنید و سه دقیقه دیگر صبر کنید تا ماهی پخته شود. کمی آب اضافه کنید و ظرف را با یک درب بپوشانید. اجازه دهید ماهی به مدت 5 دقیقه دیگر بپزد. بعد از این زمان، سس را به همراه ماهی‌ها در ظرف سرو بریزید و با برگ‌های گشنیز تازه  روی آن تزیین کنید و به صورت گرم به همراه برنج سرو کنید.
 

نظرات (0)

    برای ثبت دیدگاه ابتدا وارد حساب خود شوید یا ثبت نام کنید.