از عبارتهای متداولتر استفاده کنید و یا املای عبارت واردشده را بررسی کنید.
سبد خرید شما خالی است!
ادویه آبگوشت
49,000 تومان
زمان پیشنهادی مصرف: هنگام پخت و پز
بهترین زمان مصرف: ۱۸ ماه پس از تولید
دامنه کاربرد: در پخت آبگوشت
ترکیبات اصلی: پودر زردچوبه، پودر هل، پودر زیره، زنجبیل، دارچین، و ...
جهت خرید ادویه و خرید ادویه ترکیبی به فروشگاه بی بی عطار مراجعه کنید.
آبگوشت از غذاهای لذیذ و پرطرفدار و البته پرخاصیت ایرانیهاست که از ترکیب گوشت، حبوبات و در بعضی از انواع آن، سبزیجات تشکیل شده است که با تیلیت کردن نان خورده میشود. گوشت تازه گوسفندی، حبوبات و ادویهها مکمل هم برای رسیدن به یک آبگوشت خوشمزه است.
معمولاً ما در منزل و در کابینت آشپزخانه انواع ادویه را داریم، اما خیلی از از غذاها نیاز به چندین مدل مختلف از ادویه دارد تا به عطر و طعم مورد نظر برسند. آبگوشت سنتی با اضافه کردن ادویه آبگوشت بسیار لذیذتر خواهد بود.
زردچوبه ادویه ای با رنگ طلایی خود جزو اصلی ترین ادویهها برای اکثر غذاهای ایرانی به شمار می آید. زردچوبه با دارا بودن مقادیر زیاد آنتی اکسیدان درون خود به راحتی طعم و رنگ غذای آبگوشت شما را زیبا و خوشمزه می سازد. گفتنی است که تفت دادن پیاز و گوشت با زردچوبه بوی بسیار مطبوعی به غذای شما می بخشد. از فواید این ادویه می توان به موثر بودن آن در درمان سرطان، ورم مفاصل، سلامت قلبی و عروقی، التهابات، دیابت، استرس، افسردگی، ایمنی بدن، سم زدایی کبد و اختلالات گوارشی اشاره نمود.
دارچین جزو ادویههایی با بوی بسیار مطبوع و خوشمزه برای طعم دادن به غذاها میباشد. در آبگوشت به دلیل استفاده از رب و گوجه طبع سرد این غذا به وسیله ادویه دارچین با طبیعت گرم، متعادل می شود. دارچین جزو ادویه هایی است که عملکرد مغز را بهبود می بخشد و با شکل حیات بخشی به نورون های مغز از بیماریهایی نظیر پارکینسون و آلزایمر جلوگیری می کند. در ضمن دارچین در پایین آوردن قند خون تاثیر فراوانی دارد.
از فلفل سیاه در کنار پودر زردچوبه و نمک به شکل دائمی در اکثر غذاها از جمله خورشت ها استفاده می شود. ویتامینهای موجود در فلفل سیاه شامل ویتامین A ، K، آهن و فیبر میباشد. مهمترین خاصیت فلفل سیاه خواص ضد باکتریایی آن است که بسیار مناسب جهت عملکرد گوارشی معده و رودهها است.
زیره جزو دانههای معطر و ضد نفخ میباشد. باتوجه به اینکه در آبگوشت از حبوباتی نفاخ چون نخود و لوبیا استفاده میشود؛ استفاده از این ادویه بسیار کاربردی است. زنجبیل هم جزو ادویههایی با طبیعت گرم محسوب میشود که برای گوارش غذاهایی سنگین از جمله آبگوشت موثر است.
در ایران از ادویه هل در بسیاری از غذاها و حتی به هنگام دم کردن چای هم استفاده می شود. این ادویه، بسیار خوش بو بوده و حتی خاصیت ضد سرطانی آن زبانزد در بین سایر ادویهها است. این ادویه به راحتی طعم لذیذی به غذای آبگوشت شما میدهد.
میخک نیز جزو ادویههای خوش بو و خوش طعم کنندههای غذای آبگوشت محسوب میشود.
در صورتیکه بخواهید مقادری طعم ترش به آبگوشت خود اضافه کنید، میتوانید دو عدد لیموعمانی را با چنگال سوراخ کرده و بعد از گذشت نیم ساعت در آب ولرم در 20 دقیقه پایانی به آبگوشت خود اضافه کنید؛ در غیر این صورت بهتر است از پودر لیمو عمانی استفاده نمایید.
ادویه ابگوشت ارسالی خیلی تمیز و عالیه بسته بندی زیبا و منظم است. از زحمات شما ممنونم.