بی بی عطار

بلاگ

طرز تهیه خوراک لوبیا: یک غذای مقوی و خوشمزه
17 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طرز تهیه خوراک لوبیا: یک غذای مقوی و خوشمزه

لوبیا به عنوان یک منبع عالی پروتئین گیاهی شناخته می‌شود، که فیبر موجود در آن به هضم بهتر غذا و حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند. خوراک لوبیا نه تنها…

بیشتر بخوانید
آشنایی با جادوی ادویه املت در آشپزی

آشنایی با جادوی ادویه املت در آشپزی

املت ایرانی به عنوان یک صبحانه معروف و جذاب در آشپزی ایرانی شناخته می‌شود. این غذا با طعم خاص خود بسیار محبوب است و می‌توانید آن را با نان لواش،…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه سس راگو وگان
17 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طرز تهیه سس راگو وگان

سس راگو یکی از سس‌های ایتالیایی معروف است که به عنوان یک سس غنی و خوشمزه برای پاستاها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این سس معمولاً با ترکیباتی مانند گوشت گوسفندی…

بیشتر بخوانید
نقش ادویه‌جات در سلامتی و تغذیه
17 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

نقش ادویه‌جات در سلامتی و تغذیه

ادویه‌جات، این هدایای طبیعت، نه تنها مسئول ایجاد طعم‌ها و عطرهای خیره‌کننده در آشپزخانه‌های سراسر جهان هستند، بلکه نقشی حیاتی در بهبود سلامت و تغذیه ایفا می‌کنند. این مواد غنی

بیشتر بخوانید
کاربرد پاپریکا در آشپزی

کاربرد پاپریکا در آشپزی

استفاده از پاپریکا در آشپزی ایرانی

بیشتر بخوانید
راهنمای نگهداری و ماندگاری ادویه‌جات در خانه

راهنمای نگهداری و ماندگاری ادویه‌جات در خانه

ادویه‌جات، جواهرات کوچک آشپزخانه، هستند که به غذاهای ما رنگ، عطر، و طعم می‌بخشند. این مواد کوچک اما قدرتمند، قادرند تجربه آشپزی و لذت غذا خوردن را به طور کامل…

بیشتر بخوانید
دستور پخت اولین سوپ نوزاد
17 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

دستور پخت اولین سوپ نوزاد

پیدا کردن دستور پخت اولین سوپ نوزاد یکی از نگرانی‌های والدینی است که به تازگی بچه دار شده اند. به صورت کلی در مورد اولین غذاهایی که به بچه خود…

بیشتر بخوانید
چگونه گوشت زودتر پخته شود؟ آموزش پخت سریع گوشت

چگونه گوشت زودتر پخته شود؟ آموزش پخت سریع گوشت

پخت سریع گوشت باعث می‌شود تا بتوانید غذای خود را سریع تر حاضر کنید. پخت آهسته غذا مزایای خاص خود را دارد. با پخت آهسته، غذا بهتر جا افتاده و…

بیشتر بخوانید
تهیه ترشی کلم قرمز

تهیه ترشی کلم قرمز

ترشی کلم قرمز یکی از خوش‌طعم‌ترین ترشی‌هایی می‌باشد که تهیه و استفاده از آن اقدام پرطرفداری است. ترشی کلم قرمز یکی از اقتصادی‌ترین ترشی‌های موجود می‌باشد که شما تنها با…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه ترشی بادمجان

طرز تهیه ترشی بادمجان

بادمجان یکی سبزیجات پرطرفدار است. یکی از بهترین ترکیباتی که بادمجان در آن جایگاه ویژه‌ای دارد، ترشی می‌باشد. همین موضوع باعث شد تا ما در ادامه محتوا تلاش کنیم برای…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه ترشی سیر

طرز تهیه ترشی سیر

سیر ترشی یکی از دوست‌داشتنی‌ترین و پرطرفدارترین ترشی‌هایی می‌باشد که مصرف آن برای بسیاری از افراد در دنیای امروز به یک ضرورت تبدیل شده ‌است. همین موضوع باعث شده تا…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه ترشی لوبیا سبز

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز

لوبیا سبز یکی از سبزیجات خوش طعمی است که در رژیم غذایی ما ایرانی‌ها جایگاه ویژه‌ای دارد. اما روش‌های نسبتاً خاص و جدیدی نیز وجود دارند که می‌توانند به شما…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه ترشی فلفل تند

طرز تهیه ترشی فلفل تند

فلفل تند، یکی از سبزیجاتی است که در کنار غذا می‌تواند اشتهای ما را چند برابر کند. شما می‌توانید فلفل سبز تند را طور دیگری نیز استفاده کنید. برای مثال…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه ترشی بامیه

طرز تهیه ترشی بامیه

بامیه یکی از سبزیجات دوست‌داشتنی است که فواید بی‌شماری برای بدن ما انسان‌ها دارد. با خوردن بامیه، شما می‌توانید از مزایای بی‌شمار این سبزیجات به همراه عطر و طعم منحصر…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه ترشی لیته
17 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طرز تهیه ترشی لیته

یکی از ترشی‌های سنتی ایرانی که می‌تواند در لیست بهترین و پرطرفدارترین ترشی‌ها جای بگیرد، لیته می‌باشد. ترشی لیته از ترکیب چندین و چند سبزیجات متنوع تشکیل شده است. سبزیجات…

بیشتر بخوانید
آش دندونی
17 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

آش دندونی

پخت آش دندونی یکی از جذاب‌ترین سنت‌های ایرانی است. ایرانیان با فرهنگ غنی و آداب و رسوم جذابی که دارند برای مناسبت‌های مختلف، فعالیت‌های گوناگونی انجام می‌دهند. به عنوان مثال…

بیشتر بخوانید
از کجا بفهمیم میگو پخته شده
17 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

از کجا بفهمیم میگو پخته شده

میگو پخته شده خواص بسیار زیادی دارد. یکی از غذاهایی که می‌توان سریع آن را آماده کرد میگو است. این حیوانات دریایی خوشمزه معمولاً در کم تر از 5 دقیقه…

بیشتر بخوانید
فواید پخت غذا با روغن زیتون
17 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

فواید پخت غذا با روغن زیتون

پخت غذا با روغن زیتون فواید زیادی دارد. روغن زیتون سرشار از اسیدهای چرب مفید و آنتی اکسیدا‌ن‌های قوی است. روغن زیتون یکی از سالمترین روغن‌هایی است که می‌توان از…

بیشتر بخوانید
بهترین ادویه‌ها برای سرماخوردگی
17 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

بهترین ادویه‌ها برای سرماخوردگی

از قدیم الایام هر موقع سرماخوردگی میومد سراغمون توی همون روزای اول شروع می‌کردیم به استفاده از دمنوش‌های طبیعی و گیاهی برای کم شدن علایم، ارامش گرفتن و جدی نشدن…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه عدسی ؛ صبحانه مقوی و خوشمزه
17 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طرز تهیه عدسی ؛ صبحانه مقوی و خوشمزه

طرز تهیه عدسی نحوه درست کردن عدسی خوشمزه بدون رب

بیشتر بخوانید
طرز تهیه مرغ بریان ؛ غذای مجلسی و خوب آب و رنگ
17 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طرز تهیه مرغ بریان ؛ غذای مجلسی و خوب آب و رنگ

مرغ یکی از مواد غذایی پر مصرف و در عین حال لذیذ است که بسیاری از افراد روزانه از این ماده خوراکی استفاده می‌کنند. برای جلوگیری از تکراری شدن این غذا…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه جوجه کباب هندی با طعم و رنگ عالی
17 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طرز تهیه جوجه کباب هندی با طعم و رنگ عالی

جوجه کباب یکی از غذاهای محبوب و البته لذیذ به شمار می‌آید. بسیاری از افراد تنها به عشق خوردن این غذا به دل طبیعت می‌زنند. همین پرطرفدار بودن این غذا…

بیشتر بخوانید
خرید ادویه جوجه کباب ایتالیایی تجربه یک خرید بی نظیر
17 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

خرید ادویه جوجه کباب ایتالیایی تجربه یک خرید بی نظیر

در ابتدا لازم است در خصوص ادویه، این ماده غذایی فوق العاده اطلاعاتی را در اختیارتان بگذاریم. ادویه به قسمت‌های خشک شده گیاه گفته می‌شود. از ادویه برای ایجاد طعم…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه ته چین گرمساری
17 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طرز تهیه ته چین گرمساری

ته‌ چین گرمساری یک غذای خوشمزه و خوش طعم است که به راحتی و با مواد ساده‌ای درست می‌شود، این مدل ته‌چین در همه مناطق و با روش‌های مختلفی طبخ…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه ذرت مکزیکی بدون قارچ به روش خیابانی؛ خوشمزه و کشدار

طرز تهیه ذرت مکزیکی بدون قارچ به روش خیابانی؛ خوشمزه و کشدار

ذرت مکزیکی یکی از میان وعده‌های خوشمزه ای است که چند سالیست در ایران بسیار پرطرفدار شده و همان طور که از نامش مشخص پیداست، اصالتش متعلق به کشور مکزیک است.…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه کوفته سیب زمینی ترکیه‌ای
17 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طرز تهیه کوفته سیب زمینی ترکیه‌ای

کوفته سیب زمینی یک غذای خوشمزه و سالم و مقوی است که با کمترین مواد در دسترس و خیلی سریع درست می‌شود، این غذای ساده در بین افراد مختلف بسیار…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه خورش قورمه سبزی با قارچ
17 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طرز تهیه خورش قورمه سبزی با قارچ

خورشت قرمه‌سبزی یکی از غذاهای اصیل و محبوب ایرانی است که طرفداران زیادی دارد و حتی کسانی که گیاهخوار هستند و از گوشت استفاده نمی‌کنند، می‌توانند این غذای لذیذ را…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی
17 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی

جوجه کباب جزو یکی از قدیمی‌ترین و اصیل‌ترین غذای ما ایرانیان می‌باشد. این غذا پای ثابت پیک نیک‌ها، دورهمی‌ها و مهمانی‌ها است. هر فردی با توجه به ذائقه خود جوجه…

بیشتر بخوانید
با طرز تهیه جوجه کباب لاکچری آشنا هستید؟
17 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

با طرز تهیه جوجه کباب لاکچری آشنا هستید؟

جوجه کباب یکی از غذاهای محبوب و البته دوست داشتنی به حساب می‌آید. افرادی که قصد سفر کردن به یک منطقه خاص را دارند همواره به دنبال درست کردن این…

بیشتر بخوانید
طرز پخت جوجه کباب در فر
17 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طرز پخت جوجه کباب در فر

استفاده از فر برای پخت جوجه کباب یک انتخاب بی‌نظیر می‌باشد. با قاطعیت می‌توان بیان کرد از این روش به جای پخت پر دردسر منقل و ذغال می‌توان استفاده نمود.…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه خورش کرفس با مرغ؛ غذای آسان و خوشمزه
17 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طرز تهیه خورش کرفس با مرغ؛ غذای آسان و خوشمزه

خورش کرفس یکی از خورشهای خوش عطر ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد. اگر شما می‌خواهید این خورش را با استفاده از گوشت مرغ تهیه کنید، سرعت پخت آن بسیار…

بیشتر بخوانید
چگونگی پخت فلافل بندری
17 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

چگونگی پخت فلافل بندری

فلافل جزو آن دسته از غذاهایی است که اگر تنها یک بار آن را امتحان کرده باشید، طرفدار آن می‌شوید. فلافل جزو غذاهای ساده و خوشمزه ای است که دارای…

بیشتر بخوانید
طرز پخت فلافل بدون روغن
17 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طرز پخت فلافل بدون روغن

فلافل یکی از غذاهای دوست داشتنی و مورد علاقه افراد می باشد. این ماده غذایی دارای فواید بی شماری می باشد. پخت فلافل بدون روغن سرشار از مواد مغذی است.…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه ماهی شکم پر مجلسی
17 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طرز تهیه ماهی شکم پر مجلسی

طرز تهیه ماهی شکم پر با رب انار طرز تهیه ماهی شکم پر در ماهیتابه طرز تهیه ماهی شکم پر با فویل در آتش طرز تهیه ماهی شکم پر در…

بیشتر بخوانید
لیست ادویه جات لازم در خانه

لیست ادویه جات لازم در خانه

وقتی صحبت از آشپزی و آشپزخانه می‌شود، یکی از اقلام ضروری و اولیه برای آشپزی ادویه‌هاست. ادویه‌های مورد استفاده در هر غذا با هم متفاوت است و بسته به مواد…

بیشتر بخوانید
نخود سوخاری کرانچی ؛ میان وعده خوشمزه و مقوی

نخود سوخاری کرانچی ؛ میان وعده خوشمزه و مقوی

نخود سوخاری کرانچی یک میان وعده عالی است. شما می‌توانید از آن روی سالاد استفاده کنید و یا به عنوان تنقلات میان وعده برای بچه‌ها استفاده کنید.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه شور خانگی با کلم و هویج
17 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طرز تهیه شور خانگی با کلم و هویج

معمولاً این موقع از سال که می‌شود، خانواده‌ها مشغول خرید وسایل ترشی و شور می‌شوند. چون فصل پاییز، فصل فراوانی کلم، هویج و در کل سبزیجات ترشی و شور است.…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه زاتزیکی یونانی؛ یک دیپ تابستانی خوشمزه
17 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طرز تهیه زاتزیکی یونانی؛ یک دیپ تابستانی خوشمزه

ماست و خیاری که ما به عنوان پیش غذا یا کنار غذا با انواع غذاهای ایرانی سرو می‌کنیم، یک نوع سس دیپ است و در بسیاری از فرهنگ‌های غذایی مثل…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه کتلت مرغ خوشمزه ؛  با دو روش متفاوت
19 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طرز تهیه کتلت مرغ خوشمزه ؛ با دو روش متفاوت

کتلت مرغ یکی از انواع کتلت‌های خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می‌شود. استفاده از گوشت مرغ برای تهیه غذاها و کتلت‌ها از لحاظ سالم‌تر بودن، از گوشت…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه کوکو سیب زمینی معطر : آسان و خوشمزه
19 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طرز تهیه کوکو سیب زمینی معطر : آسان و خوشمزه

کوکوی سیب زمینی یکی از غذاهای قدیمی ایرانی است که علاوه بر خوشمزه بودن، پخت آن بسیار ساده و سریع است که می‌توانید گزینه خوبی برای زمان‌هایی باشد که…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه سبزی پلو با سبزی خشک
19 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طرز تهیه سبزی پلو با سبزی خشک

سبزی پلو با ماهی یکی از غذاهای بسیار پرطرفدار و مهم برای ایرانیان است. این غذای خوشمزه را می‌توانید با سبزی خشک هم تهیه کنید. سبزی پلو با سبزی …

بیشتر بخوانید
طرز تهیه سالاد تن ماهی به چندین روش مختلف ؛ خوشمزه و آسان
19 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طرز تهیه سالاد تن ماهی به چندین روش مختلف ؛ خوشمزه و آسان

سالاد تن ماهی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می‌شود، برای مشاهده این آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه…

بیشتر بخوانید
چگونگی پخت فلافل با نخود پخته
19 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

چگونگی پخت فلافل با نخود پخته

فلافل جزو غذاهای دوست داشتنی در ایران به حساب می‌آید. معمولاً افراد برای خوردن این غذای بی‌نظیر به اغذیه فروشی‌ها می‌روند اما خبر خوب این است که در این مقاله…

بیشتر بخوانید
پخت فلافل با سیب زمینی، دستور پخت برنده
19 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

پخت فلافل با سیب زمینی، دستور پخت برنده

پخت فلافل با سیب زمینی یک دستور پخت برنده است. شاید برایتان جالب باشد بدانید پخت فلافل با سیب زمینی دارای کالری کمتری می‌باشد. یکی از مزیت‌های پخت فلافل با…

بیشتر بخوانید
پخت فلافل در خانه و کسب تجربه ای فوق العاده
19 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

پخت فلافل در خانه و کسب تجربه ای فوق العاده

فلافل جزو غذاهای بسیار خوشمزه عربی می‌باشد. این غذا بین المللی می‌باشد و در سراسر دنیا کاملاً شناخته شده است. این غذا به دلایل متنوعی جزو خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین غذاهای…

بیشتر بخوانید
چگونگی پخت فلافل خانگی
19 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

چگونگی پخت فلافل خانگی

بیشتر افراد تصور می‌کنند پخت فلافل در خانه کار بسیار دشواری است. در حالی که اینگونه نیست. پخت فلافل خانگی بسیار راحت و آسان می‌باشد. تا پایان این مقاله با…

بیشتر بخوانید
راهنمای شناخت انواع فلفل‌ها : محبوب‌ترین ادویه در جهان
19 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

راهنمای شناخت انواع فلفل‌ها : محبوب‌ترین ادویه در جهان

فلفل (Piper nigrum) از گذشته‌های دور تاکنون همیشه از پراستفاده‌ترین ادویه‌ها در جهان است. این ادویه یک عنصر اصلی در تولید مواد غذایی و در آشپزخانه‌های خانگی است. محبوبیت…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه خوراک بادمجان و عدس
19 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طرز تهیه خوراک بادمجان و عدس

خوراک بادمجان و عدس، یک نوع غذای کاملاً گیاهی و بسیار خوشمزه است که سرشار از پروتئین است و می‌توانید به عنوان یک شام خوشمزه و مقویآن را تهیه کنید. از آنجایی که  عدس سرشار از آن است

بیشتر بخوانید
طرز تهیه کوکی کریسمس زنجبیلی (شیرینی آدمکی) نرم و خوشمزه

طرز تهیه کوکی کریسمس زنجبیلی (شیرینی آدمکی) نرم و خوشمزه

آموزش طرز تهیه کوکی زنجبیلی کریسمس برای افرادی که دوست دارند، شیرینی‌های روز کریسمس را خودشان در خانه آماده کنند، ایده جالبی است. درست کردن بیسکویت آدمک زنجبیلی کریسمس یا کوکی زنجبیلی کریسمس، یکی از آداب و رسوم کریسمس است. در این مقاله مجله بی بی عطار می‌توانید با دستور پخت شیرینی زنجبیلی آدمکی آشنا شوید. در انتهای مقاله به سوالات متداول در مورد طریقه درست کردن کوکی زنجبیلی به شکل آدمک پاسخ خواهیم داد.

 

 

 

بیشتر بخوانید
طرز تهیه بهترین آش تمر هندی
19 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طرز تهیه بهترین آش تمر هندی

آش‌ها بهترین وعده غذایی برای شام محسوب می‌شوند، خوشبختانه تنوع بالا در انواع آش‌ها سبب شده است که این غذا با هر طیف سلیقه‌ای سازگاری داشته…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه کبسه مرغ خوشمزه عربی مخصوص رستورانی به سبک جنوبی
19 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طرز تهیه کبسه مرغ خوشمزه عربی مخصوص رستورانی به سبک جنوبی

کبسه مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و منحصر به فرد عربی است که دستور پخت آسانی دارد و با ذائقه ما بسیار سازگار است و در جنوب کشور نیز پخته می‌شود. کبسه مرغ یک غذای خوش را با برنج و مرغ به همراه ادویه‌های فراوان درست می‌کنند و از ویژگی های غذاهای عربی پر ادویه بودن آن‌ها می‌باشد. امروز در بی بی عطار،  طرز تهیه کبسه مرغ و فوت و فن مهم دستور پخت کبسه مرغ را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

 

بیشتر بخوانید
طرز تهیه بزقرمه ؛ غذای محبوب کرمانی
19 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طرز تهیه بزقرمه ؛ غذای محبوب کرمانی

بزقرمه که با نام‌های دیگری هم شناخته می‌شود یکی از غذاهای سنتی و اصیل استان کرمان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بز قرمه کرمانی در ادامه با بی بی عطار همراه باشید.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه کابلی پلو یا قابلی پلو افغانی ؛ خوشمزه و مجلسی با گوشت
19 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طرز تهیه کابلی پلو یا قابلی پلو افغانی ؛ خوشمزه و مجلسی با گوشت

کابلی پلو یک غذای مجلسی و بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که اصالتی افعانستانی دارد، این غذا را برای مراسم خاص تهیه می‌کنند عطر و بوی این غذای هوش از سر می‌برد

بیشتر بخوانید
طرز تهیه خورشت به با گوشت قرمز

طرز تهیه خورشت به با گوشت قرمز

اگر به ‌دنبال غذایی زمستانی، خاص، مجلسی و خوش‌طعم هستید، خورشت به می‌تواند انتخاب مناسبی باشد. طرز تهیه خورشت به با گوشت اصلاً سخت و پیچیده نیست و شما می‌توانید…

بیشتر بخوانید
بهترین دستور طرز تهیه خورشت به با لپه
19 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

بهترین دستور طرز تهیه خورشت به با لپه

به میوه‌ای پاییزی می‌باشد که در زمینه‌های گوناگونی از آن بهره گرفته می‌شود. به می‌تواند خشک شود و به‌عنوان یک خشکبار در تمامی فصول مورد استفاده قرار بگیرد، می‌تواند…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه خورشت به با مرغ به صورت حرفه ای
19 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طرز تهیه خورشت به با مرغ به صورت حرفه ای

خورشت به یکی از غذاهای مجلسی ایرانی می‌باشد که به واسطه وجود به، عطر بسیار فوق‌العاده‌ای دارد. این خورشت به ‌عنوان غذایی فصلی شناخته می‌شود و شما تنها زمانی آن…

بیشتر بخوانید
ساده ترین طرز تهیه خورشت به آلو با گردو

ساده ترین طرز تهیه خورشت به آلو با گردو

خورشت به یکی از منعطف‌ترین خورشت ‌های قدیمی و سنتی ایرانی می‌باشد که می‌تواند با هزاران هزار دستور پخت متفاوت پخته شود. خورشت به، به ‌عنوان غذای فصلی شناخته می‌شود…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه بادمجان شکم پر خوش طعم
19 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طرز تهیه بادمجان شکم پر خوش طعم

بادمجان شکم پر به ‌عنوان یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی شود آن شناخته می‌شود ‌که در لیست غذاهای مجلسی قرار می‌گیرد. این غذا، غذایی بسیار خوش طعم می‌باشد و عطر…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه آبگوشت دو نفره با دستور پخت راحت

طرز تهیه آبگوشت دو نفره با دستور پخت راحت

آبگوشت می‌تواند به‌عنوان اصیل‌ترین و خوش‌طعم ترین غذای ایرانی شناخته شود که در سراسر ایران طرفداران زیادی دارد. معمولاً آبگوشت به ‌عنوان یک غذای خانوادگی طبخ می‌شوند زیرا بسیاری از…

 

بیشتر بخوانید
طرز تهیه آبگوشت رستورانی خوش رنگ و خوش طعم
23 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طرز تهیه آبگوشت رستورانی خوش رنگ و خوش طعم

آبگوشت رستورانی یا به‌عبارت ‌دیگر دیزی، به‌عنوان یکی از خوش طعم‌ترین غذاهای سنتی شناخته می‌شود که طرفداران زیادی دارد. در این مقاله آموزشی از بی‌بی عطار، ما می‌خواهیم برای شما…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه قورمه سبزی تهرانی
23 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طرز تهیه قورمه سبزی تهرانی

خورشت قورمه‌سبزی یکی از پرطرفدارترین و خوش طعم ترین غذاهای ایرانی می‌باشد که در سراسر ایران طبخ می‌شود. تقریباً همه ما ایرانی‌ها این خورشت را در لیست غذاهای مورد علاقه…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه آبگوشت زعفرانی با عطر عالی

طرز تهیه آبگوشت زعفرانی با عطر عالی

آبگوشت یکی از غذاهای پرطرفداری می‌باشد که می‌تواند با دستور پخت‌های متفاوتی طبخ شود. ما در این مقاله آموزشی از مجله بی‌بی عطار تلاش داریم تا به آموزش طرز تهیه…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه پیتزا خانگی در ماهیتابه
23 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طرز تهیه پیتزا خانگی در ماهیتابه

کمتر کسی پیدا می‌شود که به پیتزا علاقه نداشته باشد. اگر شما نیز طرفدار این غذای خوشمزه هستید و می‌خواهید که در هر شرایطی و هر مکانی این غذای خوش…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه خورش کرفس مجلسی
23 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طرز تهیه خورش کرفس مجلسی

خورشت کرفس یکی از غذاهای لذیذ ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. این خورشت از لحاظ ظاهری تا حدودی شبیه قورمه سبزی است، اما به خاطر استفاده از کرفس که…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه بستنی زمستانی در خانه
23 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طرز تهیه بستنی زمستانی در خانه

درست کردن بستنی زمستانی یا بستنی زمستونی در خانه اصلا سخت نیست. شما می‌توانید به راحتی بستنی زمستانی را در خانه خودتان درست و با دیگر افراد خانواده میل کنید.…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه بادمجان شکم پر مجلسی با گوشت چرخکرده با دو روش

طرز تهیه بادمجان شکم پر مجلسی با گوشت چرخکرده با دو روش

بادمجان شکم پر یا شکم پاره یا به قول ترک‌ها «قارنی یارخ» از جمله لذیذترین غذاهای خوشمزه نونی برای شام است که می‌توانید با بادمجان درست کنید. ترک‌ها مدعی‌اند که…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه قیمه نثار مجلسی به روش اصیل قزوینی
23 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طرز تهیه قیمه نثار مجلسی به روش اصیل قزوینی

«قیمه نثار» یکی از محبوب‌ترین پلوهای محبوب و پرطرفدار در قزوین است که زینت بخش سفره‌های مهمانی و مجالس عروسی و حتی غذاهای نذری استان قزوین است. اسمش قیمه نثار…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه سوپ ذرت خوشمزه و مقوی
23 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طرز تهیه سوپ ذرت خوشمزه و مقوی

اگر به دنبال یک سوپ خوش آب و رنگ و مجلسی هستید، کافی است یکبار سوپ ذرت را امتحان کنید. این سوپ به دلیل داشتن مرغ و ذرت علاوه بر…

بیشتر بخوانید
طریقه پخت حلوا با شیره خرما
23 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طریقه پخت حلوا با شیره خرما

حلوای شیره خرما به‌ عنوان یکی از خوش عطر و طعم ترین حلواهایی شناخته می‌شود که در سراسر ایران طرف‌داران زیادی دارد. این میان وعده با دستور پخت‌های متنوع و…

بیشتر بخوانید
نحوه پخت برنج کته
23 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

نحوه پخت برنج کته

برنج کته یکی از خوشمزه‌ترین غذا های ایرانی است که به واسطه پخت مناسبش ویتامین‌ها و مواد معدنی بیشتری نسبت ‌به برنج آبکش شده دارد. برنج کته با انواع گوناگون…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه بادمجان شمالی خوش عطر و طعم
23 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طرز تهیه بادمجان شمالی خوش عطر و طعم

بادمجان شمالی به‌ عنوان یکی از پرطرفدارترین غذاهای گیلانی شناخته می‌شود که عطر و طعمی شگفت ‌انگیزی دارد. این غذا با بادمجان‌های شکم پر درست می‌شود که طرف‌داران بسیار زیادی…

بیشتر بخوانید
نکاتی در رابطه با طرز تهیه لازانیا مرغ
23 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

نکاتی در رابطه با طرز تهیه لازانیا مرغ

لازانیا غذایی خوش ‌طعم، جهانی و پرطرف‌دار است که دستورهای پخت متفاوتی دارد. کمتر کسی در سراسر جهان پیدا می‌شود که به این غذای خوشمزه علاقه نداشته باشد. معمولاً برای…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه ماکارونی ساده با سیب‌ زمینی سالم و مقوی

طرز تهیه ماکارونی ساده با سیب‌ زمینی سالم و مقوی

ماکارونی یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین غذاهای جهانی است که تقریباً در اقصی نقاط جهان طبخ می‌شود و مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی از ویژگی ‌های منحصر به ‌فرد ماکارونی…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه قورمه سبزی روغن انداخته
23 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طرز تهیه قورمه سبزی روغن انداخته

خورش قورمه سبزی به‌ عنوان یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی شناخته می‌شود که علاقه به آن سن ‌و سال نمی‌شناسد. هم کودکان و هم بزرگسالان به این خورش علاقه دارند.…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه خورشت به آلو خوش عطر و مجلسی
23 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طرز تهیه خورشت به آلو خوش عطر و مجلسی

خورشت به آلو جزو آن دسته از خورشت های خوشمزه است که معمولاً در فصول سرد سال طبخ می‌شود. ما در ادامه این مقاله از بی بی عطار قصد داریم…

بیشتر بخوانید
نکاتی در رابطه با طرز تهیه بادمجان مجلسی
23 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

نکاتی در رابطه با طرز تهیه بادمجان مجلسی

طرز تهیه بادمجان مجلسی روند بسیار آسان و ساده‌ای است. خورش بادمجان که ترکیبی از بادمجان، گوجه، پیاز و سبزیجات دیگر است؛ به ‌عنوان یکی از اصیل‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه دلمه کلم برگ سفید خوشمزه تبریزی مرحله به مرحله

طرز تهیه دلمه کلم برگ سفید خوشمزه تبریزی مرحله به مرحله

دلمه کلم یکی از بهترین پیش غذاهای مجلسی است که به گفته پزشکان و کارشناسان تغذیه موادی که دلمه ازش تهیه می‌شود بسیار مفید و برای سلامت بدن توصیه می‌شود…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه انواع آبگوشت‌ سنتی و مجلسی ایرانی
23 اردیبهشت 1403 تحریریه بی بی عطار

طرز تهیه انواع آبگوشت‌ سنتی و مجلسی ایرانی

آبگوشت به عنوان یک غذای سنتی و اصیل، با طعم فوق العاده خوشمزه اش، باب طبع بسیاری از ایرانی‌ها و یکی از مقوی‌ترین غذاها است. ولی این آبگوشتی که همه…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه آبگوشت گوسفندی خوشمزه

طرز تهیه آبگوشت گوسفندی خوشمزه

آبگوشت یا دیزی به ‌عنوان یکی از غذا های خوشمزه ایرانی شناخته می‌شود که از گذشته‌ های دور تا کنون جایگاه خودش را میان ایرانیان حفظ کرده است‌‌. این غذای…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه دلمه برگ مو تبریزی

طرز تهیه دلمه برگ مو تبریزی

دلمه برگ مو به سبک تبریزی یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای سنتی ایرانی است که طرف ‌داران زیادی دارد. همه شما کوفته تبریزی را می‌شناسید و می‌دانید که این غذا تا…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه دلمه برگ مو با کشمش

طرز تهیه دلمه برگ مو با کشمش

درخت انگور یکی از شگفت‌انگیزترین آفریده‌های خدا می‌باشد که کاربردهای زیادی دارد. علاوه ‌بر میوه درخت انگور، برگ این درخت و حتی در مواردی چوب تنه آن نیز می‌تواند استفاده‌های…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه دلمه برگ مو اصفهانی

طرز تهیه دلمه برگ مو اصفهانی

دلمه برگ مو اصفهانی یکی از انواع پرطرف‌دار دلمه برگ مو می‌باشد که با روش مخصوص به خودش پخته می‌شود. اگر شما نیز به دلمه برگ مو علاقه‌مند هستید و…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه دلمه برگ مو خوزستانی

طرز تهیه دلمه برگ مو خوزستانی

دلمه برگ مو یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است که در هر شهر دستور پخت مخصوصی دارد. ما در این محتوا قصد داریم برای شما در رابطه با طرز تهیه…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه دلمه برگ مو کرمانشاهی

طرز تهیه دلمه برگ مو کرمانشاهی

دلمه برگ مو غذایی است که دستور پخت‌های متفاوتی دارد. با توجه به تحقیقات انجام ‌شده، می‌توان گفت که در هر شهر از کشور عزیزمان ایران، دلمه برگ مو با…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه دلمه برگ مو با چاشنی رب انار

طرز تهیه دلمه برگ مو با چاشنی رب انار

رب انار یکی از چاشنی‌های شگفت‌انگیز ایرانی است که تاثیر بسیار زیادی در خوشمزه‌تر شدن غذاهای ما دارد. دلمه برگ مو، یکی از آن دسته از غذاهایی است که با…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه حلوا مجلسی با طعم و کیفیت عالی

طرز تهیه حلوا مجلسی با طعم و کیفیت عالی

حلوا مجلسی پای ثابت بسیاری از مراسم‌ها و مجالس در کشور ماست. در مناسبت‌های مذهبی چون ایام محرم، ماه رمضان و یا در مجالس ختم و عزاداری معمولاً از حلوای…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه خورشت به شیرازی با سه دستورالعمل

طرز تهیه خورشت به شیرازی با سه دستورالعمل

خورشت به شیرازی یکی از غذاهای سنتی شیراز است. گوشت گوسفندی و میوه به مهمترین مواد غذایی هستند که در تهیه این خورشت اصیل ایرانی به کار می‌ روند. خورشت…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه آبگوشت ساده خانگی خوشمزه و لعابدار

طرز تهیه آبگوشت ساده خانگی خوشمزه و لعابدار

آبگوشت یک غذای سنتی و محبوب است که جایگاه خاصی در فرهنگ غذایی ما دارد. غذایی خوشمزه، پرخاصیت انرژی زا که از قدمتی دیرینه برخوردار است. آبگوشت در نقاط مختلف…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه دلمه برگ مو مجلسی

طرز تهیه دلمه برگ مو مجلسی

دلمه برگ مو مجلسی غذایی است که باید با آداب رسوم خاصی تهیه شود. همه شما اکثراً می‌دانید که طرز تهیه دلمه برگ مو چگونه است. اما اگر می‌خواهید از…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه مربای توت فرنگی

طرز تهیه مربای توت فرنگی

مربای توت فرنگی از آن دست مرباهایی است که تنها در فصل بهار و تابستان می‌توان آن را تهیه کرد. این مربا را می‌توان هنگام صبحانه با کره یا خامه…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه خورش به اصفهانی

طرز تهیه خورش به اصفهانی

غذاهای سنتی اصفهان به اندازه مکان های گردشگری که دارد، جذاب و متنوع هستند. خورش به اصفهانی یک غذای سنتی و محلی است که دستور پخت آن از دروازه های…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ ساده و خوشمزه

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ ساده و خوشمزه

پیتزا مرغ و قارچ یکی از پیتزاهای خوشمزه و محبوب است که طرفداران زیادی دارد. در تهیه پیتزا مرغ و قارچ از مواد غذایی متنوعی استفاده می شود، ولی مرغ،…

بیشتر بخوانید
آشنایی با پخت حلوا نذری

آشنایی با پخت حلوا نذری

حلوا از آن دسته دسرهای خوشمزه ای است که انواع مختلفی دارد. این دسر بیشتر جنبه مناسبتی داشته و برای برخی از مراسم‌ها مانند عزاداری‌ها، نذری‌ها و ایام ماه رمضان…

بیشتر بخوانید
طرز پخت برنج هندی آبکش

طرز پخت برنج هندی آبکش

پخت برنج هندی به صورت آبکشی تفاوت زیادی با برنج ایرانی ندارد. فقط این نوع محصول، دارای یک سری نکات ریزی است که حتماً باید رعایت شود. ولی در حالت…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه بادمجان و گوجه بدون گوشت + با گوشت

طرز تهیه بادمجان و گوجه بدون گوشت + با گوشت

اگر از علاقه مندان بادمجان هستید حتماً از خوراک گوجه و بادمجان هم لذت خواهید برد. در تهیه این غذای ساده از مواد متنوعی استفاده می‌شود، ولی گوجه فرنگی…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه مرغ مجلسی به روش حرفه ای

طرز تهیه مرغ مجلسی به روش حرفه ای

قبل از این که به طرز تهیه مرغ مجلسی بپردازیم، اجازه بدهید درباره یک فوت کوزه گری با شما صحبت کنیم. در پخت خورشت مرغ یک نکته ظریف وجود دارد…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه دلمه برگ مو بدون گوشت

طرز تهیه دلمه برگ مو بدون گوشت

دلمه یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که به ‌عنوان یکی از منعطف‌ترین غذاها شناخته می‌شود. شما می‌توانید دلمه را به هر روشی که می‌خواهید بپزید. می‌توانید برخی…

بیشتر بخوانید
پخت کیک در قابلمه

پخت کیک در قابلمه

کیک‌‌ها یکی از میان وعده‌های خوش ‌طعمی هستند که مرزوبوم نمی‌شناسند و در سرتاسر جهان طرف‌دار دارند. هر وقت صحبت از درست کردن کیک به میان می‌آید، ذهن…

بیشتر بخوانید
طرز تهیه میرزا قاسمی رستورانی

طرز تهیه میرزا قاسمی رستورانی

غذاهای شمالی به دلیل رنگ و بوی شگفت ‌انگیزشان جز پرطرفدارترین غذاهای ایرانی می‌باشند. میرزا قاسمی یکی از غذاهای خوشمزه شمالی است که به دلیل طعم…

بیشتر بخوانید