خورش کرفس یکی از خورشهای خوش عطر ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد. اگر شما میخواهید این خورش را با استفاده از گوشت مرغ تهیه کنید، سرعت پخت آن بسیار بیشتر است و در مواقعی که یک خورش ایرانی آسان و با صرف زمان کم میخواهید بپزید، یک انتخاب عالی است.
خورش کرفس با مرغ نیز به همان اندازه که با گوشت خوشمزه میشود و طعم خوبی دارد. امروز در بی بی عطار، طرز تهیه خورش کرفس با مرغ را به شما آموزش خواهیم داد، همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه خورش کرفس با مرغ
ساقه کرفس خرد شده : یک پیمانه
پیاز متوسط : یک عدد
سینه مرغ : یک عدد
برگ کرفس : نصف پیمانه
جعفری : نصف پیمانه
نعنا : ۱/۴ پیمانه
آبغوره : ۳ ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه : به میزان لازم
طرز تهیه خورش کرفس با مرغ خوشمزه و ساده
مرحله اول: آماده سازی
برای تهیه این خورش ابتدا باید کرفسها را آماده کنید. ساقه کرفس را پس از شستشو، به اندازههای دلخواه برش بزنید. سینه مرغ را بدون استخوان کنید و به صورت مکعبی خرد کنید.
جعفری و نعنا تازه را به همراه برگهای کرفس به صورت ساطوری خرد کنید.
مرحله دوم: تفت دادن مواد
کرفسهای خرد شده را در تابه ریخته و کمی آب اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا با حرارت کم، مقداری پخته شود. سپس سبزیجات ساطوری خرد شده را به تابه ریخته و کمی روغن به آن اضافه کنید و تا زمان رسیدن به رنگ تیره دلخواه آن را تفت دهید. در مدت تفت دادن از به هم زدن سبزی غافل نشوید.
در ظرف دیگری پیاز را که ریز خرد کرده اید، تفت دهید تا سبک شود، سپس سینه مرغ خرد شده را اضافه کنید و زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به همراه نمک اضافه کنید و تا زمان تغییر رنگ دادن مرغ آن را تفت دهید.
مرحله سوم: پخت خورش کرفس با مرغ
حالا زمان پخت رسیده، روی مواد آب جوش بریزید و زمان دهید تا خورش جا افتاده و غلیظ شود.
در انتها نمک خورش را بچشید و ۲۰ دقیقه مانده به سرو، آبغوره را اضافه کنید. زمانی که خورش به غلظت دلخواهتان رسید، آن را به همراه برنج سرو کنید. نوش جان
فوت و فنهای دستور پخت خورش کرفس با مرغ
- میتوانید از ران مرغ، به جای سینه مرغ استفاده کنید.
- به جای نعنا و جعفری تازه در دسترستان نیست میتوانید از جعفری خشک و نعنا خشک برای این خورش استفاده کنید.
- به جای آبغوره میتوانید از لیمو عمانی یا آبلیمو برای ترشی خورشت استفاده کنید.
- میتوانید سبزی خورش را جداگانه تفت دهید و سپس به مواد اضافه کنید، تا رنگ خورش تیره تر شود.