آشها بهترین وعده غذایی برای شام محسوب میشوند، خوشبختانه تنوع بالا در انواع آشها سبب شده است که این غذا با هر طیف سلیقهای سازگاری داشته باشد. آش تمر هندی یکی از انواع آشهای خوشمزه و لذیذ است که به آسانی تهیه میشود و به عنوان یک وعده غذایی مقوی شناخته میشود.
آش تمر هندی به دلیل استفاده از تمر هندی در آن دارای طعمی ترش و ملس میباشد. تمر هندی دارای خواص مفید بسیاری برای بدن انسان است و آش نیز بسیار پر خاصیت میباشد.
وقتی از تمر هندی در خورش یا آش استفاده میشود، معمولاً هر کسی که آن غذا را میخورد، از طعم بی نظیر آن احساس رضایت میکند. تمر هندی یکی از موادی است که از آن برای طعم دار کردن انواع غذاها میتوان استفاده کرد.

مواد لازم برای تهیه آش تمبر هندی
برنج : ۱۵ گرم
بلغور گندم: ۲۰۰ گرم
لوبیا چیتی: ۳۰ گرم
لوبیا قرمز: ۵۰ گرم
عدس: ۵۰ گرم
پیاز: یک عدد بزرگ
پیاز داغ: ۶۰ گرم
تمر هندی: ۳۰۰ گرم
سبزی آش: ۲۵۰ گرم
نمک، فلفل سیاه ، زردچوبه: به مقدار لازم
گوشت سردست گوسفندی: ۱۰۰ گرم
طرز تهیه آش تمبر هندی
- ابتدا ۲۵۰ گرم آب را روی تمر هندیها ریخته و اجازه دهید ۲۴ ساعت در دمای محیط باقی بماند.
- پیاز را خلالی کرده و به همراه گوشت و ادویهها و آب در قابلمه ای ریخته و اجازه دهید تا کاملاً بپزد.
- حبوبات را که از شب قبل خیس کردهاید را در قابلمهایی ریخته و بگذارید بپزد، وقتی پخت برنج و بلغور را بهش اضافه کنید.
- زمانی که گوشت کاملاً پخته شده آن را بکوبید و به همراه سبزی به مواد آش اضافه کنید و بگذارید تا کاملاً جا بیوفتد.
- تمر هندیها را صاف کنید و به همراه پیاز داغ به آش اضافه کنید و در کاسه ایی ریخته به همراه نعنا داغ و پیاز داغ نوش جان کنید.
نکاتی که باید مورد توجه قرار بدهید:
- در صورت تمایل میتوانید کمی پودر زیره در اواخر پخت به آش اضافه کنید.
- حبوبات را حتماً از ۲۴ ساعت قبل در آب خیس کنید و چندین بار آب آن را عوض کنید.
- ترکیبات سبزی آش: جعفری،اسفناج از هرکدام حدوداً ۱۰۰ گرم
- نعناء، تره، گشنیز، شوید از هر کدام حدودا ۵۰ گرم
منبع: https://odarya.ir