بی بی عطار
طرز تهیه چای ماسالا خانگی
  • دمنوش ها

طرز تهیه چای ماسالا خانگی

اصالت ماسالا به کشور هند برمی‌گردد. این چای یکی از دمنوش های ترکیبی از ادویه‌های مختلف مثل زنجبیل، هل، دارچین، میخک و فلفل سیاه است‌. دستور تهیه این چای خوشمزه آسان است و شما می‌توانید با اضافه و کم کردن اجزا آن با توجه به ذائقه خودتان این ترکیب را در منزل تهیه کنید. چای ماسالا طعم شیرین و کمی تند دارد و به خاطر طبع گرم وعطر دلنشینی که دارد معروف است.

برخلاف چای معمولی که فقط با آب درست می‌شود، چای ماسالا را می‌توانید با آب گرم یا شیر گرم تهیه کنید. چای ماسالا یک چای هندی است که در سراسر جهان به شکل‌های مختلفی درست می‌شود. دمنوش و چای‌های گیاهی ترکیبی معمولاً از ترکیب ادویه، گیاهان و حتی میوه و سبزیجات خشک در آب‌جوش تهیه می‌شود که دارای خواص بسیاری است و مناسب برای عصرانه در روز‌های سرد زمستانی یا رفع خستگی است.

تاریخچه چای ماسالا به ۵۰۰۰ سال پیش در آسیای جنوبی باز می‌گردد. در آن زمان چای ماسالا را به صورت گرم و سرد سرو می‌کردند. سالها بعد زمانی که چای سیاه در بریتانیا کشت شد، صنعت چای در هندوستان پیشرفت زیادی کرد و چای ماسالا به وجود آمد. در حال حاضر این چای دربسیاری از مناطق فراگیر شده است و در هر منطقه طرز تهیه آن متفاوت است اما شیر و زنجبیل در تمام دستورالعمل‌ها به کار گرفته شده است. اخیرا این چای در کشور‌های اروپایی طرفدار زیادی پیدا کرده است.

چای ماسالا برای سلامتی فواید بسیار زیادی دارد. اگر می‌خواهید از بدنتان مراقبت کنید این چای را فراموش نکنید. این نوشیدنی موجب بهبود گوارش، تقویت دستگاه ایمنی و کاهش التهاب بدن می‌شود همچنین با از بین بردن رادیکال‌های آزاد از سرطان، از بین بردن جوش‌های صورت و بیماری‌های دیگر جلوگیری می‌کند. پس با مجله آشپزی بی بی عطار همراه باشید تا طرز تهیه چای ماسالا را به شما آموزش دهیم :

 

مواد لازم برای تهیه چای ماسالای خانگی

میخک : شش عدد

هل سبز: هفت عدد

چوب دارچین : دو عدد

زنجبیل: یک و نیم قاشق چایخوری

پودر رازیانه: یک قاشق غذا‌خوری

دانه فلفل سیاه: دو عدد

آب ولرم :دو پیمانه

شیر: دو پیمانه

عسل: به مقدار لازم

طرز تهیه چای ماسالا

مرحله اول

همه‌ ادویه‌ها را به همراه زنجبیل و آب داخل ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید، تا مقدار آب پس از تبخیر نصف شود.

مرحله دوم

به همین صورت شیر را حرارت داده تا کمی تبخیر شود، سپس عسل را به شیر اضافه کنید و داخل آب بریزید.

مرحله سوم

چای را اضافه کنید و سه تا چهار دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. به وسیله یک صافی، مایع را صاف کنید و سپس میل نمایید.
این چای را می‌توانید با نبات یا شکر شیرین کنید.

نکاتی برای تهیه چای ماسالا

  • توجه داشته باشید که اگر چای را بیش از اندازه حرارت دهید، مواد طعم خود را از دست داده و چای خوش طعم نمی‌شود.
  • به جای عسل می‌توانید چای را با نبات یا شکر شیرین کنید.
  • اگر از ادویه‌های تازه و معطر استفاده کنید، چای خوش طعم‌تر و با کیفیت‌تر می‌شود.
  • برای تهیه یک چای ماسالا تازه و با کیفیت می‌توانید آن را به صورت آماده از فروشگاه اینترنتی بی بی عطار تهیه نمایید.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!