طرز تهیه شیر دارچین؛ خوشمزه و پرخاصیت

انتخاب نوشیدنی گرم خوشمزه برای پذیرایی از دوستان کار سختی نیست. آن هم زمانی که از بین نوشیدنی‌های گرم، یک نوشیدنی خوش عطر رو طعم را انتخاب کنید. یکی از نوشیدنی‌های گرم که امروز آموزش طرز تهیه آن را با هم مرور خواهیم کرد، شیر دارچین است.

این نوشیدنی نه تنها طعم منحصربه‌فرد و دلنشینی دارد بلکه عطر و رنگ جذاب آن هم قابل توجه است. بنابراین زمان را از دست ندهید و دست به کار شوید تا این نوشیدنی را تهیه کنید. نام دیگر این نوشیدنی لته دارچین است. این نوشیدنی را با شیر لبنی یا شیر گیاهی هم می‌توان تهیه کرد تا هم مناسب افراد وگان شود و هم افراد حساس به لاکتوز شیر بتوانند از آن لذت ببرند.

شیر دارچین به دلیل خاصیت آنتی‌اکسیدانی که دارد برای جلوگیری از سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن نسبت به ویروس‌ها بسیار مفید است. همراه ما باشید تا یک نوشیدنی گرم و خوشمزه را برای دوستان و خانواده خود تهیه کنید و لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه شیر دارچین

شیر : سه فنجان

پودر دارچین: یک‌دوم قاشق چای‌خوری

شربت افرا: دو تا سه قاشق چای‌خوری

زنجبیل آسیاب‌شده : سه‌چهارم قاشق چای‌خوری

هل آسیاب‌شده: یک‌هشتم قاشق چای‌خوری

پودر فلفل سیاه : یک‌هشتم قاشق چای‌خوری


 

طرز تهیه شیر دارچین

مرحله اول
برای شروع، شیر را درون یک شیرجوش متوسط بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله دوم
زمانی که شیر گرم شد، پودر دارچین و موارد اختیاری مانند هل و زنجبیل را اضافه کنید. به آرامی شیر را هم بزنید تا ادویه‌ها گوله گوله نشوند و به صورت یک‌دست مخلوط شوند. اجازه دهید به مدت پنج تا 10 دقیقه نوشیدنی روی شعله گاز بماند و در این زمان گاهی با یک قاشق آن را به آرامی هم بزنید. حواستان باشد شیر دارچین شما نجوشد.

مرحله سوم
شیرجوش را از روی حرارت بردارید و شعله گاز را خاموش کنید. اگر دانه‌های ادویه در نوشیدنی را دوست ندارید به کمک یک صافی یا یک توری ریز دانه‌های ادویه را جدا کنید و دور بریزید. سپس، شیرین‌کننده شیر یعنی شربت افرا را اضافه کنید و هم بزنید. کمی از این نوشیدنی بچشید تا طعم‌ مطابق سلیقه خود را داشته‌باشید. نوشیدنی شیر دارچین شما آماده است. نوش جان!

 

فوت و فن طرز تهیه شیر دارچین

  • این نوشیدنی 152 کیلوکالری دارد.
  • این نوشیدنی هشت گرم پروتئین، یک میلی‌گرم آهن، 256 میلی‌گرم کلسیم و مقادیر قابل توجهی ویتامین A، پتاسیم و دیگر مواد معدنی مورد نیاز بدن را دارد.
  • اگر می‌خواهید طعم نوشیدنی‌تان ملایم و کم ادویه باشد، کافی است فقط سه‌چهارم قاشق چای‌خوری دارچین درون شیربریزید.
  • این نوشیدنی بدون لاکتوز و بدون گلوتن است. بنابراین اگر حساسیت به لاکتوز یا حسایت به گلوتن دارید، با خیال راحتی این نوشیدنی را تهیه کنید.
  • می‌توانید به جای استفاده از شیر گاو از شیر بادام هم استفاده کنید.
  • اگر وقت بیشتری برای آشپزی دارید می‌توانید شیر بادام خانگی یا شیر فندق خانگی را به راحتی در خانه تهیه کنید و برای این نوشیدنی استفاده کنید.
  • اگر به نوشیدنی‌های گرم علاقه دارید، آب سیب داغ و دارچین را هم حتما امتحان کنید.

 

منبع: https://kalleh.com/book/recipe

نظرات (0)

    برای ثبت دیدگاه ابتدا وارد حساب خود شوید یا ثبت نام کنید.