طرز تهیه سالاد ذرت مکزیکی خامه ای


این سالاد ذرت مکزیکی یکی از سالادهای خوشمزه ای است که مطممننا برای طعم خوب ذرت، سس خامه ای و تند و طرز تهیه آسان آن به لیست سالادهای مورد علاقه‌تان اضافه می‌شود.

مواد لازم برای تهیه سالاد ذرت مکزیکی خامه‌ای

ذرت تازه پوست کنده : 4 عدد
روغن زیتون فوق بکر: به میزان لازم
سس مایونز : یک و نیم قاشق غذاخوری
سیرخورد شده : یک عدد
لیموترش : یک عدد
پیازچه خورد شده: ⅓ فنجان
پنیر فتا خورد شده: ¼ فنجان 
گشنیز ریز خورد شده: ¼ فنجان
پاپریکا دودی : ¼ قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز: ¼ قاشق چایخوری
فلفل هالاپینو مکعبی شده : یک عدد
نمک دریا: ¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه سالاد ذرت مکزیکی خامه‌ای

تهیه این سالاد را با کبابی کردن بلال‌ها شروع کنید. یک گریل را از قبل روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. ذرت‌ها را با برس روغن زیتون بزنید و تا زمان پخته شدن ذرت‌ها آن را حرارت دهید. وقتی ذرت‌ها کباب و پخته شد، دانه‌های آن را با چاقو جدا کنید و در ظرفی بریزید و بعد از آن سس خوشمزه آن را تهیه کنید.
برای تهیه سس این سالاد، مواد سس را یکی یکی به ذرت‌های دانه شده اضافه کنید.

 آب لیموترش را بگیرید، پوست سبز روی لیموترش را رنده کنید به صورتی که قسمت سفید رنگ آن رنده نشود.

 سس مایونز به ذرت یک پوشش خامه‌ای ملایم می‌دهد، مایونز و سیر له شده و پیازچه های خورد شده را اضافه کنید.

گشنیز تازه خورد شده و پنیر فتا را هم اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.

در آخر فلفل هالویپینوی خورد شده و ادویه‌های پاپریکا و فلفل قرمز و نمک دریا را اضافه کنید و تمام مواد سس را به خوبی با هم مخلوط کنید تا همه مواد مزه دار شود.

شما می توانید این سالاد ذرت مکزیکی را بلافاصله بعد از درست کردنش سرو کنید، اگرچه بهترین حالت این است که برای یک یا چند ساعتی آن را در یخچال قرار دهید تا مواد سالاد با سس و ادویه ها حسابی مزه دار شوند و نتیجه نهایی سالاد خوشمزه‌تری خواهد بود.

از این سالاد خوشمزه برا یک غذای سبک یا در کنار غذاهای اصلی به عنوان سالاد استفاده کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.

توجه:در صورت تمایل، هالاپینو را در کنار ذرت تفت دهید و یا به جای هالوپینو از فلفل دلمه‌ای استفاده کنید.

منبع :www.loveandlemons.com

نظرات (0)

    برای ثبت دیدگاه ابتدا وارد حساب خود شوید یا ثبت نام کنید.