بلغور پلو با نخود و گوجه فرنگی یکی از غذاهایی است که با توجه به وجود حبوبات در آن از غذاهای مقوی محسوب میشود و برای بیماران دیابتی بسیار مناسب است.
با تهیه مواد اولیه این پلوی ساده و سالم و یادگیری رسپی آن که به صورت مرحله به مرحله میتوانید به راحتی بلغور پلو با نخود و گوجه فرنگی را در منزل تهیه کرده و از این غذای رژیمی استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه بلغور پلو
ادویه پلویی
نخود پخته : یک لیوان
گوجه فرنگی: 200 گرم
ریحان تازه خورد شده : سه قاشق غذاخوری
بلغور: یک فنجان چایخوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری
پودر زیره : یک قاشق چایخوری
نمک : به میزان لازم
طرز تهیه بلغور پلو
بلغور را شسته و در ظرفی بریزید. به اندازه کافی به آن آب داغ اضافه کرده 30 دقیقه استراحت دهید. گوجه فرنگی را ریز خورد کرده و با نخود پخته مخلوط کنید. برگهای تازه ریحان را خورد کنید و به مخلوط اضافه کنید.
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه و پودر زیره را اضافه کرده و مخلوط کنید. بلغور را خوب هم بزنید و سپس به مواد اضافه کنید.
در انتها یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را اضافه کرده و نمک و فلفل اضافی را به سلیقه خودتان اضافه کرده و مخلوط کنید.
امیدواریم از آموزش این پلو رژیمی و خوشمزه راضی باشید.
منبع : چی شی
محصولات مرتبط

چاشنی مرغ و ماهی گلستان
23,900 تومان
ادویه فلافل
25,000 تومان
زردچوبه
12,000 تومان
نشاسته
7,000 تومان
زنیان
12,000 تومان
ادویه کاری
25,000 تومان
ادویه مرغ بریان
25,000 تومان
ادویه کباب کوبیده
25,000 تومان
پودر دارچین
5,000 تومان
چای میوه ای
10,000 تومانمطالب پیشنهادی
دیدگاه شما
طعم ها را با ما به یاد ماندنی کنید
قدرت گرفته از فایرفلای
استفاده از مطالب فروشگاه اینترنتی بی بی عطار فقط برای مقاصد غیرتجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کلیه حقوق این سایت متعلق به بی بی عطار میباشد.