طرز تهیه بستنی زمستانی در خانه
درست کردن بستنی زمستانی یا بستنی زمستونی در خانه اصلا سخت نیست. شما میتوانید به راحتی بستنی زمستانی را در خانه خودتان درست و با دیگر افراد خانواده میل کنید. حتی میتوانید بستنی زمستانی را با موز یا هر میوهای که دوست دارید، آماده کنید. طرز تهیه بستنی زمستانی در خانه و آموزش مرحله به مرحله آن را در مجله بی بی عطار بخوانید تا شما هم از تهیه کردن آن لذت ببرید و طعم بستنی زمستانی یا بستنی زمستونی قدیمی را دوباره برای خودتان زنده کنید. با بی بی عطار همراه باشید.
سفیده تخم مرغ: ۴ عدد
خاک قند یا قند آسیاب شده: یک لیوان دستهدار فرانسوی
وانیل: یک قاشق چایخوری
پودر ژلاتین: ۱/۵ قاشق غذاخوری
نان میکادو یا بیسکویت گرد: به میزان کافی
شکلات ذوب شده: به میزان کافی
پودر نارگیل و پودر گردو: به میزان کافی
بستنی زمستانی یکی از پرطرفدارترین دسرهای زمستانی است که به خاطر بافت نرم و طعم جذابی که دارد، بسیار پرطرفدار است. مهمترین ترکیبات در طرز تهیه بستنی زمستانی سفیده تخم مرغ و ژلاتین هستند. در ادامه میتوانید با مراحل درست کردن بستنی زمستونی خانگی آشنا شوید.
مرحله اول؛ جوشاندن آب در قابلمه
بستنی زمستانی یک بستنی خانگی بدون ثعلب و دستگاه است. پیش از هر چیز برای طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی یک قابلمه را تا نیمه آب کنید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. در ادامه خواهید دید که بسیاری از مراحل طرز تهیه بستنی زمستانی، به روش بن ماری، یا استفاده از حرارت بخار آب است.
مرحله دوم؛ هم زدن سفیده تخم مرغ روی بخار
در این مرحله از طرز تهیه بستنی زمستونی خانگی باید سفیده تخم مرغها را با همزن برقی به خوبی هم بزنید تا کف کنند. سپس ظرف سفیده تخم مرغ را روی بخاری که از آب داخل قابلمه بلند میشود، بگذارید، به آن وانیل و خاک قند اضافه کنید و به هم بزنید.
مواد را تا جایی به هم بزنید که همه با هم حل شوند و فرم بگیرند، حدودا ۱۰ دقیقه کافی است، تا حدی که ظرف را که برمیگردانید، مواد داخل آن نریزد. بعد ظرف را از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم؛ حل کردن ژلاتین در آب
در این مرحله از طرز تهیه بستنی زمستونی خونگی پودر ژلاتین را در ظرف دیگری بریزید و با ۳ قاشق غذاخوری آب جوش به هم بزنید. ظرف را روی حرارت بخار آب بگذارید و آن را به هم بزنید تا جایی که دانههای ژلاتین حل و مایع شفاف شود. حواستان باشد که طرز تهیه بستنی زمستانی بدون پودر ژلاتین ممکن نیست و بستنی خراب میشود..
مرحله چهارم؛ ترکیب کردن مواد بستنی زمستانی
در این مرحله از درست کردن بستنی زمستانی باید مواد داخل ظرف اول یعنی سفیده تخم مرغ و شکر و وانیل را با ژلاتینی که در ظرف دوم آماده کرده بودید، ترکیب کنید و به هم بزنید. این مواد را روی بیسکویت یا نان میکادو بریزید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله پنجم؛ ریختن شکلات روی بستنی زمستانی
در مرحله پایانی طرز تهیه بستنی زمستانی، شکلاتها را در یک ظرف بریزید و روی حرارت بخار آب بگیرید تا ذوب شوند. کمی که دمای شکلاتها پایین آمد، بستنیها را از یخچال بیرون بیاورید و شکلات را روی آنها بریزید.
روی بستنی زمستانی را با پودر نارگیل، گردو یا پسته تزیین کنید و دوباره به داخل یخچال برگردانید تا خودش را بگیرد.
طرز تهیه بستنی زمستانی بدون ژلاتین امکانپذیر است؟
ژلاتین و سفیده تخم مرغ از اصلیترین مواد تشکیلدهنده بستنی زمستانی خانگی محسوب میشود و از همین رو نمیتواند در طرز تهیه بستنی زمستونی ژلاتین را حذف کرد.
طرز تهیه بستنی زمستانی بدون نان میکادو چگونه است؟
برای درست کردن بستنی زمستونی خونگی بدون نان میکادو میتوانید به جای آن از بیسکویت، نان تارت کوچک، کیک و قیف بستنی قیفی استفاده کنید.
منبع : www,blog.okcs.com
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!