طرز تهیه دیپ پنیر خامه ای و جعفری

دیپ‌ها چاشنی‌های فوق العاده خوشمزه ای هستند که می‌توانید از آن برای مزه در کنار سبزیجات، اسنک‌ها، کراکرهای طعم دار استفاده کنید. در مهمانی و دورهمی‌ها دیپ‌ها از مزه‌های خوب و پرطرفدار در کنار سایر خوراکی و تنقلا محسوب می‌شوند. یکی از دیپ‌های ساده و خوشمزه‌ای که می‌توانید در منزل تهیه کنید و از آن به عنوان طعم دهنده به سبزیجات و حتی سالادهایتان استفاده کنید دیپ پنیر خامه‌ای و جعفری است که به خاطر پنیر خامه ای و ادویه‌های خوشمزه در کنار سبزیجات تازه، طعم تازه و خوبی را به میز مهمانی شما اضافه می‌کند. با ما همراه باشید تا این دیپ خوشمزه را با هم تهیه کنیم :

مواد لازم برای تهیه دیپ پنیر و جعفری 

  • پنیر خامه‌ای : 1/2 پیمانه
  • ماست ساده : 1/4 پیمانه
  • شیر : یک قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده : یک قاشق غذاخوری
  • ساقه پیازچه ریز خرد شده : یک عدد
  • آب لیمو : یک قاشق غذاخوری
  • پودر سیر : 1/4قاشق مرباخوری 
  • پودر پیاز : 1/8 قاشق مرباخوری
  • جعفری خرد شده : یک قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده : مقدار لازم
  • فلفل پول بیبر : یک قاشق مرباخوری
  • نمک: به میزان لازم

مراحل آماده سازی دیپ پنیر خامه ای و جعفری

 در یک ظرف مناسب سس مایونز، ماست، آب لیموترش شکر و شیر را باهم مخلوط کنید تا شکر در مواد مایه حل شود و مخلوط  یکدستی به دست بیاید.

سپس ادویه جات را به مایه اضافه کنید، پودر سیر، گپودر پیاز و پول بیبر. ادویه پول بیبر به خاطر تندی خاص و رنگ خوبی که دارد، طعم و عطر خوبی به این دیپ می‌دهد.

در نهایت جعفری خرد شده و ساقه‌های خورد شده پیازچه را به بقیه مواد اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

اگر حس می کنید دیپ شما سفت شده می‌توانید کمی ماست یا شیر اضافه کنید. 

بهتر است بعد از تهیه دیپ آن را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه آن بهتر شود.

سبزجات تازه مثل هویج و کرفس و فلفل دلمه‌ای برش خورده ب همراه کراکر و انواع چیپس‌ها، دوستان خوب این دیپ هستند که براسا علاقه و ذایقه تون می‌توانید ازشون استفاده کنید. نوش جان.

نظرات (0)

    برای ثبت دیدگاه ابتدا وارد حساب خود شوید یا ثبت نام کنید.