بی بی عطار
ساندویچ مرغ و قارچ پنیری
  • آشپزی با ادویه ها

ساندویچ مرغ و قارچ پنیری

ساندویچ مرغ، یکی از ساندویچ‌های خوشمزه و پرطرفداری است که با روش‌های مختلفی تهیه می شود و تهیه آن بسیار آن است . این ساندویچ را می‌توانید به عنوان میان وعده یا حتی یک وعده غذایی کامل تهیه و میل کنید. استفاده از مرغ برای تهیه یک ساندویچ خانگی که همراه با ادویه های تازه مزه دار شده، می‌تواند تجریه یک غذای خوشمزه و سریع خانگی را برایتان  به ارمغان بیاورد، با ما در این مقاله از بی بی عطار همراه باشید : 

مواد لازم برای درست کردن ساندویچ مرغ و قارچ پنیری

نان ساندویچی : سه عدد
سینه مرغ : یک عدد 
قارچ ورقه ای : چند ورق
پنیرپیزا رنده شده: نصف لیوان 
خیار شور : چند عدد

مایونز : دو قاشق غذاخوری
فلفل سبز خرد شده: سه عدد
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری

فلفل پول بیبر: نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری

پودر آویشن : نصف قاشق چایخوری

نمک : به میزان لازم

طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ پنیری

سینه مرغ با به صورت خلالی برش بزنید و با پودر سیر، پودر فلفل پول بیبر و نمک مزه دار کنید.

در ظرفی روغن را اضافه کنید و قارچ‌های خورد شده را با حرارت بالا برای 2 تا 3 دقیقه تفت دهید. پس از آماده شدن قارچ‌ها را در بشقاب بریزید و بگذارید خنک شود.
مرغ‌های خورد شده را در ماهیتابه سرخ کنید.

فلفل سبز خورد شده را به مرغ‌ها اضافه کنید. چند دقیقه ای تفت دهید و در آخر قارچ‌های خورد شده را اضافه کنید.

در ظرفی خیارشور رنده شده را به همراه سس مایونز و فلفل سیاه مخلوط کنید. از این سس خوشمزه روی نان ساندویچی که چند دقیقه ای با حرارت تست شده قرار دهید.

کاهو و ورقه‌های گوجه فرنگی را روی سس قرار دهید و از مخلوط مرغ و قارچ روی آن بریزید. از پودر آویشن برای معطر کردن بیشتر ساندویچ روی آن بپاشید. در آخر یک ورق پنیر گودا روی آن بگذارید.

ساندویچ خوشمزه مرغ و قارچ پنیری شما آماده است. به همراه سس دلخواه میل نمایید.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!

گزارش اشکال در سایت