بی بی عطار
آشپزی با ادویه ها

ساندویچ مرغ و قارچ پنیری

ساندویچ مرغ، یکی از ساندویچ‌های خوشمزه و پرطرفداری است که با روش‌های مختلفی تهیه می شود و تهیه آن بسیار آن است . این ساندویچ را می‌توانید به عنوان میان وعده یا حتی یک وعده غذایی کامل تهیه و میل کنید. استفاده از مرغ برای تهیه یک ساندویچ خانگی که همراه با ادویه های تازه مزه دار شده، می‌تواند تجریه یک غذای خوشمزه و سریع خانگی را برایتان  به ارمغان بیاورد، با ما در این مقاله از بی بی عطار همراه باشید : 

فلفل پول بیبر

مواد لازم برای درست کردن ساندویچ مرغ و قارچ پنیری

نان ساندویچی : سه عدد
سینه مرغ : یک عدد 
قارچ ورقه ای : چند ورق
پنیرپیزا رنده شده: نصف لیوان 
خیار شور : چند عدد

مایونز : دو قاشق غذاخوری
فلفل سبز خرد شده: سه عدد
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری

فلفل پول بیبر: نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری

پودر آویشن : نصف قاشق چایخوری

نمک : به میزان لازم

طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ پنیری

سینه مرغ با به صورت خلالی برش بزنید و با پودر سیر، پودر فلفل پول بیبر و نمک مزه دار کنید.

در ظرفی روغن را اضافه کنید و قارچ‌های خورد شده را با حرارت بالا برای 2 تا 3 دقیقه تفت دهید. پس از آماده شدن قارچ‌ها را در بشقاب بریزید و بگذارید خنک شود.
مرغ‌های خورد شده را در ماهیتابه سرخ کنید.

فلفل سبز خورد شده را به مرغ‌ها اضافه کنید. چند دقیقه ای تفت دهید و در آخر قارچ‌های خورد شده را اضافه کنید.

در ظرفی خیارشور رنده شده را به همراه سس مایونز و فلفل سیاه مخلوط کنید. از این سس خوشمزه روی نان ساندویچی که چند دقیقه ای با حرارت تست شده قرار دهید.

کاهو و ورقه‌های گوجه فرنگی را روی سس قرار دهید و از مخلوط مرغ و قارچ روی آن بریزید. از پودر آویشن برای معطر کردن بیشتر ساندویچ روی آن بپاشید. در آخر یک ورق پنیر گودا روی آن بگذارید.

ساندویچ خوشمزه مرغ و قارچ پنیری شما آماده است. به همراه سس دلخواه میل نمایید.

خرید ادویه

محصولات مرتبط

زردچوبه

پودر زنجبیل

پودر آویشن

تخم گشنیز

فلفل سفید

میخک

ادویه سوسیس

جدید

سبوس گندم

دیدگاه شما