طرز تهیه خوراک سیب زمینی و پنیر
خوراک سيب زميني خانگي يکي از پيش غذاي خوشمزه و آساني است که در آن نوع متفاوتي از پخت سيب زميني را تجربه ميکنيد. اين خوراک سيبزميني پخته شده به طرز خوشمزهاي ترد ميشوند و با طعم کره و عطر سير پخته ميشوند. شما ميتوانيد اين پيش غذا را در مهماني و در کنار انواع غذاها سرو کنيد و يا به عنوان يک وعده خوشمزه عصرانه تهيه کنيد. براي تهيه اين پيش غذاي خوشمزه با بی بی عطار همراه باشيد:
سيب زميني پخته متوسط : 4 عدد
کره : 2 قاشق غذاخوري
جعفری خرد شده : ½ قاشق چايخوري
نمک: ¼ قاشق چايخوري
پودر سیر: ¼ قاشق چايخوري
ژامبون خرد شده: 3 غذاخوری
پيازچه خرد شده : 2 قاشق غذاخوري
پنیر چدار : یک فنجان
خامه : براي تزیین و سرو
برای شروع فر را با دماي 425 درجه فارنهايت گرم کنيد.
در یک ظرف کوچک کره، جعفري، نمک و پودر سير را با هم ترکيب کنيد و کنار بگذاريد.
سیب زمینی را که از قبل آبپز کرده اید و حالا کاملاً سرد شده را از طول نصف کنيد. با استفاده از يک قاشق کوچک، مغز سیب زمینی را کنید تا پوست و کمی از گوشت آن باقی بماند.
داخل و خارج سيب زمينيها را با برس آغشته به کره چرب کنید و سپس سيب زمينيها را از طرف برش خورده در ظرف پخت قرار دهيد و 15 دقيقه در فر قرار دهید تا روی آن کاملاً برشته شود. سپس سيب زمينيها را برگردانيد و 5 دقيقه ديگر يا تا زماني که کمي طلایی و ترد شوند بپزيد.
سپس سیب زمینیها را از فر خارج کنید و آن را با پنير چدار یا پنیر پیتزا و ژامبون خرد شده پر کنيد.
سیب زمینیهای پر شده را به مدت 5-7 دقيقه ديگر يا تا زماني که پنير ذوب شده و حباب بزند دوباره در فر قرار دهيد.
در آخر سیب زمینیها را از فر خارج کرده و روي آن را پيازچه خرد شده و در صورت تمایل کمی خامه تزیین و سپس سرو کنيد. نوش جان.
منبع : www.spendwithpennies.com
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!