بی بی عطار
طرز تهیه میگو کبابی در خانه با سس مخصوص و خوشمزه
  • آشپزخانه ایرانی
  • آشپزی با ادویه ها

طرز تهیه میگو کبابی در خانه با سس مخصوص و خوشمزه

میگو یک غذای دریایی محبوب است که روش‌های متنوعی برای پخت آن وجود دارد. برای بهره‌مندی از حداکثر خواص میگو بهتر است آن را کباب یا بخارپز کنید. ما امروز در مجله آشپزی بی بی عطار قصد داریم تا طرز تهیه میگو کبابی با سس مخصوص آن را به شما آموزش دهیم. تهیه این سس بسیار آسان بوده و به خوشمزه‌ و خوش‌‌طعم‌تر شدن میگو کمک زیادی می‌کند. میگو برخلاف ظاهر نه چندان جذابش، بسیار مغذی بوده و سرشار از پروتئین و حاوی مقدار بسیار کمی چربی و کربوهیدرات است. میگو بخارپز بیش از ۱۰۰ درصد نیاز روزانه بدن به سلنیوم، ویتامین B۱۲، فسفر، مس و ید را تامین می‌کند.

میگو همچنین برای بهبود عملکرد تیروئید، سلامت چشم، سلامت پوست و کاهش وزن مفید است. جالب است بدانید که میگو کبابی از آن دسته از غذاهای لذیذی است که در مدت زمان کوتاهی آماده می‌شود. پس هرچه زودتر دست به کار شوید و این غذای شگفت‌انگیز را برای عزیزانتان تهیه کنید و از آن لذت ببرید. در ادامه همراه بی بی عطار باشید تا طرز تهیه میگو کبابی با سس مخصوص تابستانی آن را با هم یاد بگیریم :

مواد لازم برای تهیه میگو کبابی با سس مخصوص

میگو تازه: 800 گرم

جعفری تازه : 50 گرم

گشنیز تازه : 50 گرم

سیر: سه حبه

پودر پاپریکا : یک قاشق چایخوری

لیموترش: دو عدد

پوست لیموترش سنگی: یک و نیم قاشق چای‌خوری

روغن زیتون: یک چهارم فنجان

سیخ چوبی: هشت عدد

فلفل دلمه‌ای رنگی : دو عدد

قارچ : چند عدد

نمک: به مقدار دلخواه

طرز تهیه میگو کبابی با سس مخصوص

میگو یکی از غذاهای دریایی پرخاصیتی است که مصرف آن به کاهش احتمال ابتلا به افسردگی و پیری زودرس کمک می‌کند، به همین دلیل استفاده از آن در رژیم غذایی هفتگی بسیار توصیه می‌شود. 

برای تهیه این غذای دریایی خوشمزه ابتدا آب لیموترش تازه را بگیرید و در یک کاسه تمیز بریزید. سیر و پوست لیمو سنگی را رنده کنید. یک کاسه کوچک بردارید و گشنیز، جعفری، سیر رنده شده، پودر پاپریکا، پوست رنده شده لیموترش سنگی و آب لیموترش را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل را نیز اضافه کرده و مجدد هم بزنید. میزان نمک و فلفل به ذائقه شما بستگی دارد؛ بنابراین می‌توانید مقدار آن را کم یا زیاد کنید. روغن زیتون را به آرامی اضافه کنید و خوب هم بزنید. سس مخصوص به دست آمده را کنار بگذارید.

میگوها تازه را در یک کیسه زیپ‌دار قرار دهید و سس به دست آمده را روی آن بریزید. زیپ پلاستیک را بکشید و به آرامی آن را کمی فشار دهید تا میگوها کاملاً با سس مخلوط شوند. پلاستیک را به مدت 30 تا 60 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سس مخصوص حسابی به خورد میگوها برود. اگر پلاستیک زیپ‌دار ندارید، میگوها را در یک کاسه قرار دهید، سس را روی آن بریزید و با دست میگو و سس را با هم مخلوط کنید. سپس روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و در یخچال قرار دهید.

گریل گازی را روشن کنید تا به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه گرم شود. گریل را کمی چرب کنید. اگر از گریل زغالی استفاده می‌کنید، ذغال‌ها را آماده کنید.

 

کیسه حاوی میگو را از یخچال خارج کنید‌. میگوها را از کیسه بیرون بیاورید و اگر چیزی به آن‌ها چسبیده، آن را جدا کنید. سس را دور بریزید. در هر سیخ پنج میگو قرار دهید و فلفل دلمه‌ای‌های مربعی خرد شده را بین میگوها قرار دهید. می‌توانید مقداری قارچ هم به این ترکیب اضافه کنید  و آن ها را در کنار میگوها در سیخ قرار دهید و سپس آن‌ها را کباب کنید.

سیخ‌ها را روی گریل قرار دهید و اجازه دهید تا زمانی که رنگ آن صورتی روشن شود و گوشت آن خوب بپزد روی اجاق بماند. هر طرف از سیخ را دو دقیقه روی حرارت مستقیم و بالا گریل کنید. سپس سیخ‌ها را در بشقاب یا سینی مدنظر قرار داده و با برش‌های لیمو و کمی گشنیز و جعفری تزیین کنید. میگو کبابی با سس مخصوص شما آماده است؛ نوش جان!

منبع : www.kalleh.com

 

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!