بی بی عطار
طرز تهیه سوپ خامه ای کرفس ؛ سوپ ساده و خوشمزه
  • آشپزی با ادویه ها
  • اشپزی بین‌الملل

طرز تهیه سوپ خامه ای کرفس ؛ سوپ ساده و خوشمزه

سوپ کرفس یکی از سوپ‌های خوشمزه و خوش عطری است که دقیقاً به خاطر حضور کرفس در آن عطر بسیار خوبی دارد. این دستور خامه‌ای وخوش طعم را می‌توانید در کمترین زمان ممکن در زودپز آماده کنید. همین امروز خودتون رو به یه کاسه سوپ گرم با عطر دلپذیر دعوت کنید. برای آشنایی با دستور این سوپ خوشمزه با بی بی عطار همراه باشید :

مواد لازم برای سوپ کرفس خامه ای

کره : 4 قاشق غذاخوری 
پیاز زرد خرد شده (تقریباً یک پیاز بزرگ) : یک و 1/2 فنجان
سیر خرد شده : یک قاشق غذاخوری
کرفس خرد شده (حدود یک و 1/2 دسته بزرگ) : 8 فنجان
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه : 1/2 قاشق چایخوری
آب مرغ یا سبزیجات : یک لیتر
خامه غلیظ : یک و 1/2 فنجان


 

طرز تهیه سوپ کرفس خامه ای

برای پخت این سوپ می‌توانید از زودپز استفاده کنید تا سرعت پخت را بشتر کنید. زودپز را روی حرارت قرار دهید، کره را اضافه کنید سپس پیاز و سیر خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شود.

کرفس خرد شده را اضافه کنید و حرارت را ملایم کنید.

استاک (آب مرغ ، آب گوشت یا آب سبزیجات پخته شده) را به همراه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و درب زودپز را ببندید. حدود 40 دقیقه و تا زمانی که سوپ شما پخته و جا افتاده شود.

زمانی که کرفس‌ها پخته و نرم شوند، حرارت را خاموش کنید و مواد سوپ را پوره کنید و به ظرف سرو منتقل کنید.

 

وقتی حرارت سوپ کمتر شد. خامه را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

سوپ خوشمزه شما آماده سرو است. نوش جان

برای خرید ادویه‌های تازه و ارگانیک می‌توانید به وبسایت بی بی عطار مراجعه کنید.

منبع :    https://anaffairfromtheheart.com

 

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!

گزارش اشکال در سایت