بی بی عطار
طرز تهیه سوپ گل کلم ؛ سوپ خامه ای وگان
  • آشپزی با ادویه ها
  • اشپزی بین‌الملل

طرز تهیه سوپ گل کلم ؛ سوپ خامه ای وگان

این سوپ گل کلم، یک سوپ کاملاً گیاهی است و با اینکه از گوشت یا مرغ در تهیه آن استفاده نمی‌شود طعم خامه‌ای و عالی دارد که بعد از امتحان آن، هرگز آن را از طعم آن فراموش نمی‌کنید. دستور تهیه این غذا بسیار ساده است و برای رژیم غذایی وگان یک سوپ عالی و پرخاصیت است. امیدوارم شما هم آن را امتحان کنید و از طعم و عطر آن لذت ببرید. با طرز تهیه این سوپ خوشمزه با بی بی عطار همراه باشید :

مواد لازم برای تهیه سوپ گل کلم

گل کلم متوسط: یک عدد
پیاز قرمزکوچک : دو عدد 
سیر : 4 حبه
روغن زیتون فوق بکر: 3 قاشق غذاخوری
آب سبزیجات: 4 فنجان
پودر آویشن : یک قاشق چایخوری
سویا سس: ½ قاشق غذاخوری
سس خردل دیژون: ½ قاشق چایخوری
آب لیموی تازه: یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه : به میزان لازم
پودر زیره : به میزان لازم

 

طرز تهیه سوپ گل کلم

برای تهیه این سوپ خوشمزه و پرخاصیت لازم است سیر، پیاز و گل کلم‌ها را در فر گریل کنیم تا طعم نهایی سوپ، خوشمزه تر شود.

ابتدا فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و ظرف مورد نظر برای فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

گل کلم را با قطعات کوچکتر خرد کنید. در ظرف لبه داری ریخته و روی آن را روغن زیتون و کمی نمک و فلفل سیاه و پودر زیره بریزید تا مزه دار شود و سپس گل‌ کلم‌های مزه دار شده را روی سینی فر پهن کنید.

پیاز قرمز را به چهار قسمت تقسیم کنید و به همراه حبه‌های سیر در یک تکه فویل آلومینیومی برزید و روی آن را مقداری روغن زیتون و کمی نمک بریزید و روی سینی فر به همراه گل‌کلم‌ها قرار دهید. به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که گل کلم دور لبه‌ها کمی تغییر رنگ بدهد و قهوه ای شود.

در یک قابلمه بزرگ، آب سبزیجات را روی حرارت ملایم قرار دهید، سپس گل کلم تفت داده شده، سیر و پیاز گریل شده و پودر آویشن را اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه بپزید. بگذارید کمی خنک شود و به مخلوط کن منتقل کنید.

سویا سس و سس خردل را به همراه سه قاشق غذاخوری روغن زیتون و آب لیموترش را به محتویات مخلوط کن اضافه کنید و تا زمان یکدست شدن مواد مخلوط کنید.

در آخر میزان نمک و ترشی سوپ را تنظیم کنید و آن را در ظرف مورد نظر سرو کنید. نوش جان

منبع:  www.loveandlemons.com

 

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!