بی بی عطار
طرز تهیه پیتزا قایقی کدو با سس مارینارا
  • آشپزی با ادویه ها
  • اشپزی بین‌الملل

طرز تهیه پیتزا قایقی کدو با سس مارینارا

پیتزا از غذاهای پرطرفداری هست که به شکل های متنوعی با توجه به ذائقه های مختلف میشه تهیه کرد. غذای امروز پیتزا قایقی با کدو و سس مارینارا یکی از پیتزاهایی است که علاوه بر کسانی که عاشق پیتزا هستند، حتی برای افرادی که طعم سبزیجاتی مثل کدو را دوست ندارند، هم عالی است. برای آموزش این پیتزای خوشمزه و خوش آب و رنگ همراه بی بی عطار باشید :

مواد لازم برای پیتزا کدو با سس مارینارا

کدو سبز کوچک : 6 عدد
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
سیر ریز خرد شده : یک حبه
نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده: به میزان لازم
سس مارینارا : یک فنجان
پنیر موزارلا رنده شده : یک و 1/2 فنجان
پنیر پارمزان ریز خرد شده : 1/3 فنجان
سوسیس خرد شده : 1/2 فنجان
پونه کوهی : 2 قاشق غذاخوری


 

طرز تهیه پیتزا قایقی کدو و سس مارینارا

فر را با دمای 400 درجه گرم کنید. یک سینی فر لبه دار بزرگ را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.
کدو سبزها را از طول به نصف برش دهید. با یک قاشق کوک کمی داخل کدوها را خالی کنید. سپس داخل آن را با دستمال کاغذی خشک کنید (قسمت بریده شده) و کدوها را روی ورقه روغنی در سینی فر آماده شده قرار دهید.
در یک ظرف، روغن زیتون و سیر خرد شده را با هم مخلوط کنید و با فرچه از این مخلوط روی کدو سبزها بزنید. حالا زمان اضافه کردن چاشنی‌هاست. روی سطح کدوها را نمک و فلفل سیاه بپاشید تا مزه دار شود.

از سس مارینارا یک قاشق غذاخوری روی هر کدو سبز بمالید. از مایه سس روی لبه‌های کدو نریزید.

حالا زمان اضافه کردن پنیر است. روی کدوها را به طور مساوی با پنیر موزارلا و سپس با پنیر پارمزان بپوشانید.

در آخرین مرحله سوسیس‌های خرد شده را روی آن قرار دهید (سعی کنید آن‌ها را بیشتر در نزدیکی مراکز کدوها قرار دهید چون با آب شدن پنیرها از سطح کدو بیرون میفتند و پخش می‌شوند)

سینی فر با کدوهای آماده را در فر از قبل گرم شده برای مدت  12 تا 18 دقیقه بپزید (زمان پخت بسته به ضخامت کدو سبز و میزان تردی و لطیف بودن آنها متفاوت است)
بعد از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کنید و با پودر آویشن بپاشید. گرم سرو کنید.

 


منبع : The Comfort of Cooking
 

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!