چگونه چاشنی تاکو را در خانه درست کنید؟
ادویههای ترکیبی با مخلوط کردن چندین ادویه متفاوت به دست می آید که طعم ترکیبی متفاوتی از جز جز آن ادویهها دارد. ادویه تاکو یکی از ادویههای ترکیبی خوشمزه ای است که با ترکیب ادویههای ساده ای به دست میآید. چاشنی تاکو یک ادویه ترکیبی خوش طعم است که برای افزودن طعم گرم، تند و دودی به انواع غذاها، هرچند استفاده از آن محدود به تهیه تاکو نیست و به خاطر طعم خوب آن میتوانید از آن برای تهیه جوجه کباب، کباب و مزه دار کردن خیلی از غذاها مثل سوپ یا لازانیا و کاسرول هم استفاده کنید.
بیشتر مخلوطهای چاشنی تاکو حاوی نمک، ادویههای گرم کننده (مانند پاپریکا، پونه کوهی و فلفل قرمز)، پودر پیاز و پودر سیر هستند. این دستورغذای درجه یک با پودرچیلی، زیره آسیاب شده، پونه کوهی خشک، نمک دریا، فلفل سیاه، پاپریکا آسیاب شده، پودر سیر، پودر پیاز و فلفل قرمز خرد شده تهیه میشود.
پودر فلفل قرمز: یک قاشق غذاخوری
زیره آسیاب شده: یک و ½ قاشق چایخوری
نمک دریا: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه : یک قاشق چایخوری
پاپریکا : ½ قاشق چایخوری
پودر سیر: ¼ قاشق چایخوری
پودر پیاز : ¼ قاشق چایخوری
فلفل قرمز خرد شده: ¼ قاشق چایخوری
پونه کوهی خشک: ¼ قاشق چایخوری
یکی از لذتهای آشپزی تهیه و استفاده از ادویههای غذا در خانه است. برای تهیه این ادویه خوش عطر میتوانید از ادویههای پودر شده استفاده کنید و یا هر ادویه را به صورت دانه و یا آسیاب نشده در هاون سنگی یا آسیاب ریخته و آنها را با هم مخلوط کنید و ترکیب مورد نظر خود را به دست بیاورید.
ادویه تاکوی خانگی خود را در یک ظرف دربسته نگهداری کنید و آن را در مکانی خنک و تاریک نگهداری کنید تا حدود شش ماه در اوج تازگی و معطر بودن باقی بماند.
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!