طرز تهیه کبسه مرغ خوشمزه عربی مخصوص رستورانی به سبک جنوبی
کبسه مرغ یک غذای خوش را با برنج و مرغ به همراه ادویههای فراوان درست میکنند و از ویژگی های غذاهای عربی پر ادویه بودن آنها میباشد. امروز در بی بی عطار، طرز تهیه کبسه مرغ و فوت و فن مهم دستور پخت کبسه مرغ را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.
مرغ : 4 تکه
برنج : 3 پیمانه
سیر : 4 حبه
پیاز بزرگ : یک عدد
فلفل دلمه ای : یک عدد
فلفل سبز : 2 عدد
چوب دارچین و برگ بو : از هر کدام یک عدد
فلفل سیاه و زیره سبز و میخک : از هر کدام چند عدد
نمک، زردچوبه، پودر دارچین، پودر هل و پودر فلفل سیاه : به میزان لازم
زعفران دمکرده : 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کبسه مرغ عربی لبنانی
تکههای مرغ را بعد از پاک کردن و شستن داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود. برنج را هم چند بار با آب سرد بشویید و به همراه مقداری آب از چند ساعت قبل خیس کنید.
مرحله دوم: آماده کردن سس کبسه
فلفل دلمهای را بشویید و از وسط نصف کنید، بعد دانهها و قسمت سفیدی آن را بگیرید. حبههای سیر را هم بعد از پوست گرفتن بشویید و همراه فلفل دلمهای و زعفران دمکرده و یک لیوان آب داخل مخلوط کن میکس کنید.
مرحله سوم: تفت دادن پیاز
پیاز را بعد از پوست گرفتن و شستن ریز خرد کنید و داخل روغن داغ بریزید و چند دقیقهای خوب تفت دهید تا پیاز سبک و طلایی شود.
مرحله چهارم: اضافه کردن ادویه ها
چوب دارچین، برگ بو، فلفل سیاه، زیره سبز و میخک را به پیاز اضافه و تفت دهید. زمانی که عطر آنها بلند شد، دو عدد فلفل سبز را اضافه کنید و مقداری نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر هل و پودر دارچین داخل مواد بریزید و هم بزنید.
مرحله پنجم: اضافه کردن سس و تکه های مرغ
در این مرحله سسی که آماده کردید را داخل مواد بریزید. یک و نیم لیوان آب جوش اضافه کنید و در نهایت تکههای مرغ را داخل سس بچینید و درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید مرغها با حرارت متوسط به مدت نیم ساعت پخته شوند.
مرحله ششم: دم کردن برنج
بعد از نیم ساعت مرغها را از قابلمه خارج، آب برنج را خالی کنید و برنج را داخل آب باقیمانده مرغها بریزید. اگر آب برنج کم بود مقداری آب اضافه و نمک را اندازه کنید و برنج را مثل کته دم بگذارید.
مرحله نهایی: سرخ کردن مرغ ها و سرو
مرغها را داخل روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. هنگام سرو، ابتدا برنج را داخل ظرف بکشید و مرغها را روی برنج بچینید و به صورت دلخواه با پیاز داغ و سیب زمینی سرخ کرده تزئین کنید.
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!