طرز تهیه بهترین آش تمر هندی
آشها بهترین وعده غذایی برای شام محسوب میشوند، خوشبختانه تنوع بالا در انواع آشها سبب شده است که این غذا با هر طیف سلیقهای سازگاری داشته باشد. آش تمر هندی یکی از انواع آشهای خوشمزه و لذیذ است که به آسانی تهیه میشود و به عنوان یک وعده غذایی مقوی شناخته میشود.
آش تمر هندی به دلیل استفاده از تمر هندی در آن دارای طعمی ترش و ملس میباشد. تمر هندی دارای خواص مفید بسیاری برای بدن انسان است و آش نیز بسیار پر خاصیت میباشد.
وقتی از تمر هندی در خورش یا آش استفاده میشود، معمولاً هر کسی که آن غذا را میخورد، از طعم بی نظیر آن احساس رضایت میکند. تمر هندی یکی از موادی است که از آن برای طعم دار کردن انواع غذاها میتوان استفاده کرد. با ما در بی بی عطار همراه باشید تا دستور این آش خوشمزه را به شما آموزش دهیم:
برنج : ۱۵ گرم
بلغور گندم: ۲۰۰ گرم
لوبیا چیتی: ۳۰ گرم
لوبیا قرمز: ۵۰ گرم
عدس: ۵۰ گرم
پیاز: یک عدد بزرگ
پیاز داغ: ۶۰ گرم
تمر هندی: ۳۰۰ گرم
سبزی آش: ۲۵۰ گرم
نمک، فلفل سیاه ، زردچوبه: به مقدار لازم
گوشت سردست گوسفندی: ۱۰۰ گرم
نعناء خشک : به میزان لازم
منبع: https://odarya.ir
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!