بی بی عطار
طرز تهیه سس فلفل تند و لبسوز با فلفل قرمز تازه
  • آشپزخانه ایرانی
  • آشپزی با ادویه ها

طرز تهیه سس فلفل تند و لبسوز با فلفل قرمز تازه

از نظر مکزیکی‌ها گوشت و مرغ و ماهی، بدون سس فلفل دست‌ساز طعم خوشایندی ندارند؛ آفریقایی‌ها هم ترجیح می‌دهند سس فلفل را با فلفل ساییده درست کنند و به جای پختن مواد سس، آنها را چند روز در یک شیشه کنار هم بگذارند. در هر گوشه از جهان، سس فلفل با روش و طعمی متفاوت آماده می‌شود. اگر شما هم یکی از کسانی هستید که بدون تندی فلفل غذاها در دهانتان بی‌مزه به نظر می‌رسند، ادامه این مطلب را بخوانید. ما در این مقاله بی بی عطار، طرز تهیه سس فلفل را با فلفل قرمز تازه به شما آموزش می‌دهیم:

 

مواد لازم برای تهیه سس فلفل تند

فلفل قرمز تازه تند : شش عدد

پیاز کوچک رنده شده: یک عدد

سیر: سه حبه

رب گوجه‌فرنگی : دو قاشق غذاخوری

تخم گشنیز : یک قاشق غذاخوری

فلفل سیاه : یک قاشق غذاخوری

روغن: چهار قاشق غذاخوری

شکر : یک قاشق چای‌خوری

نمک : به مقدار لازم

طرز تهیه سس فلفل قرمز تازه

چاشنی‌هایی که با فلفل آماده می‌شوند، همیشه تند نیستند. سس‌های فلفل تند، به اندازه دیپ فلفل که دهان را نمی‌سوزاند و تنها عطر فلفل دارد، طرفدار دارند. در این مطلب اما ما طرز تهیه یک سس تند و لب‌سوز را به شما آموزش می‌دهیم که با فلفل تازه آماده می‌شود. برای شروع فلفل قرمز خرد شده، فلفل سیاه، تخم گشنیز، سیر، شکر و نمک را در هاون بریزید و بکوبید یا در آسیاب برقی با هم ترکیب کنید. حاصل این ترکیب خمیر نرمی می‌شود که بخش اصلی سالاد شما را تشکیل می‌دهد.

حالا روغن را در یک قابلمه روی شعله ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید. یادتان باشد که قبل از تفت دادن، باید آب پیاز را بگیرید. وقتی پیاز بلوری شد، خمیر ادویه را همراه با رب گوجه‌فرنگی به آن اضافه کنید و برای دو دقیقه بچرخانید. سپس یک پیمانه آب در قابلمه بریزید.

سس را دو سه دقیقه بجوشانید و سپس از روی شعله بردارید. می‌توانید بعد از خنک شدن سس، آن را در یک شیشه استریل شده بریزید و برای چند روز در یخچال نگه‌دارید.

 

منبع: kalleh.com

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!

گزارش اشکال در سایت