بی بی عطار
طرز تهیه پلو زردچوبه
  • آشپزخانه ایرانی
  • آشپزی با ادویه ها

طرز تهیه پلو زردچوبه

زردچوبه کاربردی‌ترین ادویه در آشپزی ایرانی محسوب می‌شود. پلو زردچوبه یکی از پلوهای خوشمزه است که در ایران، هند، ترکیه و خیلی از کشورهای دیگر با دستورهای متنوعی تهیه می‌شود. این پلو شیک و مجلسی با ته دیگ زردچوبه طعم و رنگ و مزه عالی و بی نظیری دارد. البته شما می‌توانید برای ته دیگ این پلو خوشمزه، از ته دیگ‌های معمولی مثل نان، سیب زمینی یا کاهو استفاده کنید اما ته دیگ برنجی این پلو بسیار خوشمزه و خوش آب رنگ می‌شود. حتماً می‌دانید که این ادویه تا چه حد دارای خواص بی نظیر برای بدن است. زردچوبه منبع خوب ویتامین‌هاست و ماده فعال موجود در زردچوبه کورکومین (Curcumin) که بیشترین خاصیت زردچوبه به خاطر وجود این ماده فعال شگفت‌انگیز است. برای آشنایی با طرز تهیه پلو زردچوبه اسپایسی با بی بی عطار همراه باشید:

مواد لازم برای تهیه پلو زردچوبه

برنج : 300 گرم
زردچوبه: ۲ قاشق چایخوری
کره : ۲ قاشق چایخوری
پیاز کوچک : یک عدد
پودر زیره: ½ قاشق چایخوری
هل : 6 عدد
میخک: 6 عدد
برگ بو: ۲ عدد
روغن(ترجیحا روغن حیوان): یک قاشق چایخوری
آب جوش: 2 و نیم لیوان

طرز تهیه پلو زردچوبه

روغن و کره را در تابه ای گرم کنید تا ذوب شوند.

سپس پیاز ریز خرد شده را اضافه کنید و با حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
 زیره، غلاف هل، میخک، زردچوبه و برگ بو را اضافه کنید. در حالی که یک دقیقه دیگر هم می‌زنید، حرارت دهید.
برنج را اضافه کنید و هم بزنید تا به ادویه‌ها آغشته شوند.
آب جوش را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید و سپس درب ظرف را بگذارید و حرارت را خیلی کم کنید تا پلو شما دم بکشد.
شما می‌توانید این پلو خوشمزه را همراه با انواع خورش، جوجه کباب یا کباب سرو کنید. رنگ و عطر و طعم بی نظیر این پلو خوشمزه حتما شما را هم مشتاق امتحان مجدد آن خواهد کرد.

منبع: www.kitchensanctuary.com

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!

گزارش اشکال در سایت