سس فلفل تند یک سس بسیار خوش طعم با طعم فلفل و فوق العاده تند است که همراه با سرکه، سیر، یک ادویه خاص، یک نوع روغن است که در عرض چند دقیقه آماده است.
قانون کلی برای تهیه سس تند خانگی همیشه این است که طعم نهایی سس، بر اساس نوع فلفلی است که استفاده میکنید. اغلب اوقات وقتی سسهای تند میپزیم طعم فلفل، با ادویه یا سرکه کم میشود. از آنجایی که این سس نیز یک سس بدون پخت است، نتیجه نهایی یک سس بسیار تند خواهد بود. برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با بی بی عطار همراه باشید
مواد لازم برای تهیه سس فلفل تند
فلفل تند کامل: 3 فنجان
فلفل دلمه ای قرمز یا هر فلفل رنگی: 1/4 فنجان
سیـــر: 6 حبه
نمک درشت کوشر یا نمک دریا : یک قاشق غذاخوری
سرکه سفید: 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون فوق بکر: 1/4 فنجان
برگ گشنیز: 1/3 فنجان
برگ نعنا : 1/4 فنجان
روغن زیتون فوق بکر : یک قاشق غذاخوری
فلفل پول بیبر
طرز تهیه سس فلفل تند
تمام مواد تشکیل دهنده دستور سس تند در یک کاسه غذاساز: فلفل، سیر، سبزی، روغن، سرکه را در ظرف غذاساز خود قرار دهید و پوره کنید تا زمانی که یکدست و غلیظ شود.
در آن مرحله سس را در ظرفی ریخته و روی سطح آن روغن زیتون بریزید تا روی آن را بپوشاند. این احتمالاً باید حدود یک و نیم قاشق غذاخوری باشد.
سس را در ظرفی ریخته و سپس با روغن زیتون می پاشیم
نکات مهم برای تهیه سس فلفل تند
- با فلفلهای مرغوب برای بهترین طعم شروع کنید.
- میتوانید از فلفل دلمه ای شیرین برای کم کردن و تعدیل میزان تندی سس استفاده کنید.
- مقدار سرکه فقط برای ایجاد یک سس ملایم است و طعم سرکه نباید غالب نیست.
- افزودن یک لایه نازک روغن روی سس به حفظ سس کمک میکند.
- سس را تا 3 ماه در یخچال نگهداری کنید.
- برای تهیه این سس ترجیحا از نمک کوشر یا نمک دریا استفاده کنید.
- به جای سیر، میتوانید از پودر سیر استفاده کنید.
ادویه سس
منبع : www.twopurplefigs.com