طرز تهیه پیتزا جوجه کباب
در میان غذاهای فست فودی و انتخابهای متنوعی که در این زمینه وجود دارند، پیتزا همیشه پرطرفدار است.پیتزا جوجه یکی پیتزاهای خاص و خوشمزه است که شاید نام و طعم جدیدی برایتان باشد ولی ترکیب طعم و عطرهای خوب در آن، باعث میشود بعد از یک بار امتحان، حتما به لیست غذاهای مورد علاقتان اضافه شود. برای مشاهده آموزش مرحله این پیتزا با بی بی عطار همراه باشید :
سینه مرغ : ۳۰۰ گرم
پیاز : یک عدد
آبلیمو : یک چهارم فنجان
ادویه جوجه کباب : یک قاشق غذاخوری
سس خردل : ۴ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و پولبیبر : به میزان لازم
فلفل دلمه ای : یک عدد
پیاز : یک عدد
گوجه فرنگی : ۲ عدد
پول بیبر : به میزان لازم
پودر آویشن : نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون : ۵ قاشق غذاخوری
خمیر پیتزا : سه عدد
گوشت مرغ : ۵۰۰ گرم
پنیر پیتزا : ۵۰۰ گرم
قارچ : ۴ عدد
فلفل دلمه ای : یک عدد
ابتدا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهید تا فر قبل از آماده شدن مواد کاملاً گرم شود.
در فاصله گرم شدن فر، باید گوشت مرغ را با مواد گفته شده مزه دار کنیم و سس روی پیتزا رو هم طبق روش گفته شده آماده کنیم.
گوشت مرغ را به صورت ورقههای نازک برش بزنید و به همراه پیاز خلالی، ادویه جوجه کباب، سس خردل و آبلیمو، نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و پولبیبر در ظرفی خوب مخلوط کنید و برای یک ساعت در ظرف در بسته در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.
برای تهیه سس روی پیتزا ابتدا فلفل دلمه ای را به صورت نواری بزرگ خورد کنید. گوجه فرنگی و پیاز را به قطعات درشت خورد کنید و به همراه روغن زیتون و ادویههای آویشن، فلفل سیاه و پول بیبر در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا زمانی که گوجه فرنگیها کاملاً له شوند. سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و بعد از اینکه کمی سرد شد به کمک گوشتکوب برقی یا غذاساز همه مواد را پوره کنید.
سینی فر را با مقداری روغن مایع چرب کنید و نان یا خمیر پیتزا را درون سینی فر قرار داده و مقداری از سسی که آماده کردید را روی خمیر بریزید و با پشت قاشق روی خمیر پخش کنید. مقداری از پنیر پیتزا را روی خمیر بریزید. سپس قارج و فلفل دلمهای خورد شده را روی سطح خمیر بریزید. حلقههای سوسیس را روی مواد قبلی بچینید. در نهایت تمام سطح پیتزا را با پنیر پیتزا بپوشانید. و برشهای مرغ مزه دار شده را کنار هم روی پیتزا قراردهید.
سینی را در طبقه وسط فر تا زمان آماده شد پیتزاها قرار دهید. در نهایت گریل را روشن کنید تا روی پیتزا گریل و طلایی شود.
پیتزا را در ظرف مورد نظر سرو کنید و با سس های دلخواه سرو کنید. نوش جان
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!