بی بی عطار
طرز تهیه مرغ خامه ای با قارچ؛ یک غذای خوشمزه و متفاوت
  • آشپزی با ادویه ها
  • اشپزی بین‌الملل

طرز تهیه مرغ خامه ای با قارچ؛ یک غذای خوشمزه و متفاوت

خوراک مرغ از غذاهای رایج است که به همراه سس ربی یا زعفران پخته می‌شود. امروز با یک دستور متفاوت از تهیه مرغ با سس خامه ای به همراه قارچ و ادویه مرغ یکی از غذاهای خوشمزه است که حتماً عاشق طعم خامه‌ای و خوشمزه آن خواهید شد. پس در ادامه با آموزش این غذای خوشمزه و متفاوت با ما همراه باشید.


مواد لازم برای تهیه مرغ خامه ای به همراه قارچ

مرغ : 4 تکه
آب مرغ: دو پیمانه

سیر کوبیده: دو حبه

آرد : چهار قاشق غذاخوری

آب لیموی تازه: سه قاشق غذاخوری

روغن: به میزان لازم

قارچ اسلایس شده : دو لیوان

ادویه مرغ : یک قاشق غذاخوری

پنیر پارمسان : در صورت تمایل

نمک: به میزان لازم


 

طرز تهیه مرغ خامه ای به همراه قارچ

ابتدا تکه‌های مرغ را در روغن با حرارت ملایم قرار دهید تا کم کم سرخ شود.

برای تهیه سس، آب مرغ را در ظرفی ریخته و آرد را کم کم به آن اضافه کنی و هم بزنید تا حل شوند. این مخلوط را کنار بگذارید.

در یک تابه روی حرارت ملایم سیر رنده شده را تفت دهید. وقتی عطر سیر خارج شد، محلول اماده شده در مرحله قبل که محتوی آب مرغ و آرد برنج است را به سیر اضافه کنید.

برای طعم بهتر این غذا از ادویه مرغ استفاده می‌کنیم که یک ادویه ترکیبی و خوش عطر است. ادویه مرغ را هم اضافه کنید و اجازه دهید با شعله ملایم حرارت دیده و سس به غلظت مناسب برسد، در تمام این مدت چند دقیقه یکبار سس رو هم بزنید.

وقتی سس به غلظت دلخواهتان رسید، آب لیمو را با کمی نمک و در صورت تمایل پنیر پارمسان اضافه کنید و هم بزنید. مرغ خامه‌ای خوشمزه شما آماده است. می‌توانید به همراه برنج یا به عنوان خوراک سرو کنید. نوش جان

 

 

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!

گزارش اشکال در سایت