آب هویج و زنجبیل: نوشیدنی برای تقویت سیستم ایمنی
امروز با طرز تهیه یک نوشیدنی مقوی برای تقویت سیستم ایمنی همراه ما باشید. این نوشیدنی نه تنها مقوی بلکه بسیار خوشمزه است و در روزهای پاییز و زمستان بدن را در برابر ویروس سرماخوردگی و آنفولانزا محافظت میکند. در نیمه سرد سال تقویت سیستم ایمنی بدن نسبت به بقیه روزهای سال اهمیت بیشتری دارد. خوردن غذاهای سالم برای کمک به تقویت سیستم ایمنی در برابر انواع ویروس به ویژه ویروس سرماخوردگی اهمیت زیادی دارند.
آب هویج و زنجبیل، این نوشیدنی انرژیزا برای روزهای پاییز و زمستان بعد از یک روز کاری سخت که خسته از سر کار برمیگردید، فوقالعاده است. از طرفی اگر نگران سلامتی فرزندان و اعضای خانوادهتان هستید، این آب سبزیجات مقوی را میتوانید تهیه کنید. در ادامه با طرز تهیه آب هویج و زنجبیل همراه ما باشید.
هویج بزرگ: پنج عدد
ساقه کاهو رسمی: یک عدد
نارنگی پوست کنده: دو عدد
لیمو پوست کنده : نصف لیمو
پودر زنجبیل: نصف قاشق چایخوری
عسل (اختیاری): یک قاشق چایخوری
شکر قهوهای (اختیاری): یکدوم قاشق غذاخوری
برای تهیه آب هویج و زنجبیل، ابتدا هویجها را بشویید. سپس، پوست آنها را کنده و تکه تکه کنید. برای این نوشیدنی نیاز به ساقه آبدار وسط کاهو دارید. بنابراین، یک کاهو رسمی را برگ برگ کنید. پوسته سفت دور ساقه را بکنید و آن را به تکههای کوچکتر تقسیم کنید.
در این مرحله، نارنگیها را پوست بکنید و لایههای باقیمانده از پوست آن را جدا کنید. یک عدد لیمو را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و هستههای آن را دربیاورید.
برای تهیه نوشیدنی نیاز به آبمیوهگیری دارید. تکههای هویج، ساقه کاهو، نارنگیها و پودر زنجبیل را درون آبمیوهگیری بریزید. پیش از همزدن، نصف یک لیمو را فشار دهید تا آبلیمو به نوشیدنی تقویتی شما طعم بهتری بدهد. اگر میخواهید آب هویج شیرین باشد، شکر قهوهای یا عسل را به مواد درون آبمیوهگیری اضافه کنید. دستگاه را روشن کنید تا آب و تفاله آنها از یکدیگر جدا شوند. نوشیدنی به لیوان شما منتقل میشود. حالا آب هویج و زنجبیل شما آماده است. نوش جان!
منبع detoxinista.com
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!