خورش بادام زمینی ؛ بدون گلوتن وگان
خورش بادام زمینی یک غذای خوشمزه و پرخاصیت است و برای افرادی که دارای رژیم غذایی وگان دارند یا افرادی که به دنبال رژیم غذایی سالم هستند بسیار مناسب است. وجود نخود و کره بادام زمینی در این غذا، ارزش غذایی آن را بالا میبرد و ادویه کاری و فلفل قرمز طعم و عطر ویژه ای به آن میدهد. با دستور تهیه این خورش خوشمزه با بی بی عطار همراه باشید:
نخود پخته: یک لیوان
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
سیر خرد شده: 4 حبه
پیاز زرد کوچک خرد شده: 2 عدد
سیب زمینی متوسط: 2 عدد
پودر کاری : یک قاشق غذاخوری
زیره: یک قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری
آب سبزیجات: 2 فنجان
کره بادام زمینی: 1/3 فنجان
گوجه فرنگی خرد شده: یک لیوان
فلفل قرمز خرد شده: یک عدد
اسفناج، خرد شده: 2 فنجان
گشنیز خرد شده (برای تزئین) : 1/2 فنجان
بادام زمینی خرد شده : 1/4 فنجان
نمک: یک قاشق چایخوری
ابتدا پیاز خرد شده را به همراه سیر رنده شده در روغن زیتون کمی تفت دهید و سیب زمینی مکعبی خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
حالا نوبت اضافه کردن ادویهجات است. پودر کاری و پودر فلفل قرمز را هم اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.
فلفل قرمز خرد شده، کره بادام زمینی، گوجه فرنگی خرد شده و آب سبزیجات اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید حسابی جا بیفتد.
بعد از حدود یک ساعت، اسفناج خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه ای اجازه دهید تا سبزیها نرم شود.
خورش خوشمزه شما آماده است . آن را ظرف مورد نظر بکشید و روی آن را با بادام زمینی و گشنیز خورد شده تزیین کنید.
می توانید آن را به همراه برنج ساده سرو کنید. نوش جان
منبع : www.thegirlonbloor.com
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!