طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ ساده و خوشمزه
پیتزا مرغ و قارچ یکی از پیتزاهای خوشمزه و محبوب است که طرفداران زیادی دارد. در تهیه پیتزا مرغ و قارچ از مواد غذایی متنوعی استفاده می شود، ولی مرغ، قارچ، خمیر پیتزا و پنیر پیتزا اصلی ترین مواد مورد استفاده در طبخ آن هستند. اگر می خواهید با طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ آشنا شوید و این پیتزا را در منزل و به صورت خانگی درست کنید با ما همراه باشید.
در طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ می توانید از مواد اولیه متنوعی استفاده کنید. این به ذائقه شما بستگی دارد که پیتزا مرغ و قارچ را با چه ترکیباتی آماده کنید. با این حال استفاده از برخی از مواد در تهیه این پیتزا ضروری است. در این بخش با مهمترین مواد لازم در طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ آشنا می شویم.
آرد (۳ لیوان)
آب ولرم (۱ لیوان)
تخم مرغ (۱ عدد)
نمک (۱ قاشق چایخوری)
شکر (۱ قاشق غذاخوری)
روغن (۶ قاشق غذاخوری)
خمیر مایه فوری (۲ قاشق غذاخوری)
سینه مرغ (۵۰۰ گرم)
قارچ (۳۰۰ گرم)
فلفل دلمه ای ( ۲ عدد)
پیاز (۱ عدد)
پنیر پیتزا (۴۰۰ گرم)
سس کچاپ (به مقدار لازم)
روغن (به مقدار لازم)
نمک، زرچوبه، آویشن و فلفل سیاه (به مقدار لازم)
پیتزا مرغ و قارچ را می توانید به راحتی و در طی چند مرحله آماده کنید. البته تعداد و چگونگی مراحل طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ به نوع مواد اولیه بستگی دارد. برای نمونه اگر از خمیر آماده استفاده کنید نیازی نیست مرحله اول یعنی درست کردن خمیر پیتزا را انجام دهید. در این بخش با مراحل اصلی طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ در خانه آشنا می شویم:
در ابتدا باید خمیر پیتزا را آماده کنید. برای این منظور شکر را در آب ولرم حل کرده و خمیر مایه را با آن ترکیب کنید. سپس سر آن را پوشانده و برای ۱۰ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید. در این مدت تخم مرغ را با نمک و روغن مخلوط کنید. پس از ۱۰ دقیقه و زمانی که خمیر مایه عمل آمد، آن را با تخم مرغ، نمک و روغن ترکیب کنید. سپس آرد را به تدریج به این ترکیب اضافه کرده و هم بزنید. باید اضافه کردن آرد را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد ادامه دهید. وقتی احساس کردید که مقدار آرد خمیر کافی است و خمیر نمی چسبد، افزودن آرد را متوقف کرده و خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید. سپس یک کاسه را چرب کرده و خمیر را در داخل آن قرار دهید. روی خمیر را بپوشانید و اجازه بدهید که یک ساعت در فضای اتاق بماند تا حجم آن دو برابر شود.
در مرحله دوم طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ لازم است که مواد روی پیتزا را آماده کنید. برای اینکار باید سینه مرغ را به همراه دو لیوان آب، پیاز، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در قابلمه قرار دهید تا بپزد. وقتی سینه مرغ خوب پخت آن را ریش ریش کرده یا به صورت نگینی خرد کنید. در ادامه باید قارچ و فلفل دلمه ای را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. پس از اینکه قارچ و فلفل دلمه ای تفت داده شده و نرم شدند، مرغ را به آنها اضافه کنید. نمک، آویشن و فلفل سیاه را نیز به این ترکیب اضافه کرده و کمی تفت دهید تا با هم مخلوط شده و ترکیبی یکدست حاصل شود. سپس آن را کنار بگذارید تا سرد شود.
در مرحله بعد از طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ به سراغ پخت پیتزا در فر می رویم. این مرحله باید حداقل یک ساعت بعد از درست کردن خمیر انجام شود. فر را روشن کنید و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سپس خمیر پیتزا را کمی ورز داده و آن را کف سینی یا ظرف مخصوص پیتزا پهن کنید. دقت کنید که خمیر بیش از اندازه ضخیم یا نازک نشود. پس از این کار، خمیر پیتزا را با چنگال سوراخ کرده و سطح آن را با سس کچاپ بپوشانید. سپس لایه ای نازک از پنیر پیتزا بر روی آن بریزید.
حالا می توانید مخلوط مرغ، قارچ و فلفل دلمه ای را بر روی پنیر پیتزا بریزید. سعی کنید مخلوط را به طور یکنواخت در همه جا پخش کنید. پس از این کار بر روی مواد پنیر پیتزا ریخته و سطح آنها را بپوشانید. در مرحله بعد پیتزا را درون فر قرار دهید تا به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه حرارت ببیند و روی آن طلایی شود. در صورت لزوم می توانید از گریل برای طلایی کردن روی پیتزا استفاده کنید.
در طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ با خمیر آماده، نیازی به درست کردن خمیر پیتزا ندارید. می توانید به راحتی مواد روی پیتزا را آماده کرده و روی خمیر را با آن بپوشانید. سپس پیتزا را در داخل فر قرار داده و اجازه بدهید در حدود یک ربع الی نیم ساعت بپزد. در نظر داشته باشید در صورتی که می خواهید پیتزا را با خمیر آماده درست کنید باید با روش های مختلف از خشک شدن خمیر جلوگیری کنید. برای مثال بهتر است مواد روی پیتزا را کمی آبدار درست کنید. همچنین می توانید از برش های نازک گوجه فرنگی تازه در لابلای مواد استفاده کنید.
پیتزا مرغ و قارچ را می توانید با تنوع زیادی تهیه کنید. همچنین می توانید از ترفندهای مختلفی برای هر چه خوشمزه تر شدن این غذا استفاده کنید. در این بخش به چند نکته کلیدی در طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ خوشمزه و کشدار نگاهی می اندازیم.
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!