ادویه فاهیتا یا همان چاشنی فاجیتا (Fajita Seasoning) معروفترین ادویه مکزیکی در جهان است. اگر مایل هستید آشپزی منحصر به فرد خودتان را داشته باشید، این ادویه درست مانند یک فوت کوزهگری به غذاهای شما عطر و طعم دیگری میبخشد. ادویه فاهیتا یا همان فاجیتا به دلیل تناسب با ذائقه شرقی محبوبیت زیادی در بین مردمان خاورمیانه دارد. از این چاشنی میتوانید برای تهیه استیک، مزهدار کردن مرغ و ماهی، به عنوان ادویه کباب یا یک چاشنی ساندویچ مرغ استفاده کنید. چاشنی فاهیتا مشابه ادویه تاکو است که تنها در میزان بعضی از مواد تشکیلدهنده با یکدیگر تفاوت دارند. در ادامه، با طرز تهیه ادویه فاهیتا همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه ادویه فاهیتا
پودر فلفل قرمز : یکدوم قاشق غذاخوری
پاپریکا : دو قاشق غذاخوری
زیره سبز: یک قاشق غذاخوری
پودر سیر : یک قاشق غذاخوری
گشنیز خشک آسیابشده: یک دوم قاشق غذاخوری
پونه کوهی خشکشده : یک قاشق غذاخوری
پاپریکا
مراحل طرز تهیه ادویه فاهیتا
فاهیتا از ادویههای ترکیبی خوش عطر است، برای داشتن این ادویه، کافی است که تمام مواد لازم را به همان اندازه گفته شده باهم مخلوط کنید. برای اینکار یک کاسه متوسط بردارید. پودر فلفل قرمز، پاپریکا، زیره سبز، پودر سیر، گشنیز خشک آسیابشده و پودر پونه کوهی خشکشده را درون کاسه بریزید و با کمک یک قاشق هم بزنید.
وقتی تمام مواد با هم به خوبی مخلوط شدند، ادویه مکزیکی شما آماده است. برای مصرف، آن را درون ظرف ادویه بریزید و در مکانی تاریک و خنک نگهداری کنید. برای پخت غذاها کافی است یک قاشق چایخوری از آن را به عنوان چاشنی به غذا اضافه کنید.
میخک
نکات طرز تهیه ادویه فاهیتا
- برای یکدست شدن ادویه میتوانید تمام مواد را با هم به مدت چند ثانیه آسیاب کنید. حواستان باشد خیلی آسیاب نشوند.
- در بسیاری از دستورالعملهای تهیه این ادویه، یک قاشق غذاخوری پودر پیاز و یکدوم قاشق غذاخوری فلفل سیاه هم وجود دارد.
- عطر و طعم این ادویه در ظرف دربسته به مدت شش ماه ماندگاری دارد.
- از این ادویه برای پخت استیک یا غذاهای مکزیکی مانند: طرز تهیه فاهیتای مرغ مکزیکی استفاده کنید.
- اگر گیاهخوار هستید این ادویه را در طرز تهیه تاکو گیاهی استفاده کنید و لذت ببرید.
- این مقدار ادویه یک گرم فیبر و یک گرم پروتئین دارد.
منبع : bbcgoodfood