نخود سوخاری کرانچی ؛ میان وعده خوشمزه و مقوی
نخود سوخاری کرانچی یک میان وعده خوشمزه و عالی است. شما میتوانید از آن روی سالاد استفاده کنید و یا به عنوان تنقلات میان وعده برای بچهها استفاده کنید. برای افرادی که وگان هستند و به دنبال غذا یا میان وعدهای بدون گلوتن، بدون لبنیات و بدون شکر هستند، هم گزینه مناسبی است. با مجله آشپزی بی بی عطار همراه باشید تا این میان وعده خوشمزه را به شما آموزش دهیم:
نخود پخته یا کنسروی: یک لیوان فرانسوی
پودر زیره سبز : ½ قاشق چایخوری
پاپریکا : ½ قاشق چایخوری
پودر سیر: ½ قاشق چایخوری
پودر پیاز : ¼ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز آسیاب شده: ¼ قاشق چایخوری
نمک دریا: ½ قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه تازه آسیاب شده: ¼ قاشق چایخوری
روغن زیتون: ½ تا 1 قاشق غذاخوری
برای تهیه این نخود کرانچی میتوانید از نخود کنسروی استفاده کنید و یا نخود را خودتان بپزید. میزان پختگی نخود باید جوری باشد که کاملاً نرم و قابل خوردن باشد.
آب نخودها را خالی کنید و در سبد بریزید تا کاملا آب آن برود. سپس اجازه دهید سطح آن کمی خشک شود.
فر را روشن کنید و با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
یک ورقه کاغذ روغنی در کف سینی فر یا ظرف مورد نظر برای قرار دادن در فر بگذارید و روی آن روغن اسپری کنید و یا با فرچه روی آن روغن بزنید.
حالا زمان اضافه کردن ادویه هاست. در یک کاسه کوچک زیره، پاپریکا، پودر سیر، نمک دریایی، پودر پیاز و پودر فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
نخود خشک را در فر از قبل گرم شده روی ورقه پخت آماده شده به مدت 15 دقیقه بپزید (هنوز هیچ یک از مواد دیگر را اضافه نکنید)!
نخودها را از فر خارج کرده و روغن زیتون را روی نخودها بپاشید و هم بزنید تا یکدست شود و در صورت لزوم به آرامی روغن زیتون بیشتری اضافه کنید تا تمام نخودها کمی با روغن زیتون آغشته شوند.
حالا زمان اضافه کردن ادویهها به نخود است. ادویهها را اضافه کنید و هم بزنید تا همه ی سطوح نخودها به ادویه آغشته شود. نخودها را دوباره به سینی فر برگردانید و 10 دقیقه دیگر با دمای 400 بپزید تا تردی دلخواه به دست آید (در مجموع 35-40 دقیقه پخت).
فر را خاموش کنید و در را کمی باز بگذارید تا نخودهای کرانچی کم کم به دمای محیط برسند.
چند مرحله خاص برای تهیه این کرانچی وجود دارد که برای اطمینان از رسیدن به حداکثر تردی خود بسیار کلیدی است!
شماره 1: نخود را ابتدا "تنها" تفت دهید!
نخودها را {بعد از آبکشی و خشک شدن کامل} به مدت 15 دقیقه بدون روغن و ادویه بپزید، به این ترتیب قبل از جذب روغن زیتون شروع به ترد شدن میکند.
شماره 2: روغن زیتون را به آرامی اضافه کنید
از روغن زیاد برای پوشاندن نخودها در فر اجتناب کنید. با نصف میزان روغن شروع کنید و سپس، در صورت نیاز، هر بار چند قطره بیشتر اضافه کنید.
شماره 3: اجازه دهید کرانچیها در فر سرد شوند و در فر باز باشد
فر را در پایان پخت خاموش کنید و در را کمی باز بگذارید تا زمانی که نخودها خنک شوند.
در اینجا به برخی از سوالات متداول در مورد دستور تهیه این نخود کباب پاسخ داده شده است!
ماندگاری نخود سوخاری چقدر است؟
این نخود سوخاری ترد تا 4 روز در دمای اتاق نگهداری میشود.
چگونه نخود سوخاری را دوباره ترد کنید؟
اگر میخواهید دوباره آنها را ترد کنید، به سادگی آنها را در فر با دمای 300 درجه فارنهایت برای چند دقیقه گرم کنید!
آیا میتوانم نخود کنسرو شده را تفت دهم؟
بله! این دستور غذا از نخود کنسرو شده استفاده میکند، فقط حتماً قبل از شروع به تهیه این دستور، آنها را خشک کنید.
منبع : https://joyfoodsunshine.com/
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!