بی بی عطار
طرز تهیه آش بلغور هندی
  • آشپزی با ادویه ها

طرز تهیه آش بلغور هندی

آش یکی از غذاهای ساده و خوشمزه  است که همیشه طرفداران زیادی دارد. یکی از انواع آش که بسیار خوشمزه است، آش هندی است که به دلیل وجود ادویه زیاد در آن طعم متفاوتی دارد. آش هندی با مواد آسان و در دسترسی تهیه می‌شود و به دلیل وجود ادویه کاری و پودر گشنیز عطر دل انگیز و خوبی دارد. برای آشنایی با طرز تهیه این آش خوش طعم و عطر با ما همراه باشید :

مواد لازم برای ۴ نفر

بلغور گندم : ۲ پیمانه
عدس : یک پیمانه
پیاز درشت : یک عدد
رشته ورمیشل : یک پیمانه
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
سیر : ۴ حبه
فلفل سبز تند : ۲ عدد
آب مرغ  یا عصاره مرغ  : ۲ لیوان
سبزی آش : یک پیمانه
تخم گشنیز : نصف قاشق چایخوری
زردچوبه : یک قاشق چایخوری

طرز تهیه آش هندی


برای تهیه آش هندی خوشمزه ابتدا بلغور گندم و عدس را برای مدت 12 ساعت در آب خیس کنید.

سبزی مورد نیاز برای این آش شامل تره، شوید و گشنیزاست. سبزی آش را شسته و خورد کنید.

درون یک ظرف مناسب بلغور گندم و عدس خیس خورده را روی حرارت قرار داده و اجازه دهید کمی نرم شوند.

آب مرغ یا عصاره مرغ را به قابلمه اضافه کنید.

پیاز را به صورت دلخواه خورد کرده و پیازداغ آش را آماده کنید. در مراحل پایانی و قبل از سرخ شدن کامل پیازها، فلفل و سیر خورد شده را به پیازداغ اضافه کنید.
وقتی از پخت حبوبات مطمئن شدید، سبزی آش خورد شده، رب گوجه فرنگی را به همراه نمک، زردچوبه، ادویه کاری و پودر تخم گشنیز به ظرف حبوبات در حال پخت اضافه کنید.

در آخر رشته ورمیشل را اضافه کرده و در صورت لزوم کمی آب جوش به آش اضافه کنید اجازه دهید، آش جا بیوفتد.

آش را در ظرف مورد نظر برای سرو ریخته و با پیازداغ و جعفری خورد شده تزیین کرده و نوش جان کنید.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!