طرز تهیه ادویه فاهیتا: ادویه غذاهای مکزیکی
ادویه فاهیتا یا همان چاشنی فاجیتا (Fajita Seasoning) معروفترین ادویه مکزیکی در جهان است. اگر مایل هستید آشپزی منحصر به فرد خودتان را داشته باشید، این ادویه درست مانند یک فوت کوزهگری به غذاهای شما عطر و طعم دیگری میبخشد. ادویه فاهیتا یا همان فاجیتا به دلیل تناسب با ذائقه شرقی محبوبیت زیادی در بین مردمان خاورمیانه دارد. از این چاشنی میتوانید برای تهیه استیک، مزهدار کردن مرغ و ماهی، به عنوان ادویه کباب یا یک چاشنی ساندویچ مرغ استفاده کنید. چاشنی فاهیتا مشابه ادویه تاکو است که تنها در میزان بعضی از مواد تشکیلدهنده با یکدیگر تفاوت دارند. در ادامه، با طرز تهیه ادویه فاهیتا همراه ما باشید.
پودر فلفل قرمز : یکدوم قاشق غذاخوری
پاپریکا : دو قاشق غذاخوری
زیره سبز: یک قاشق غذاخوری
پودر سیر : یک قاشق غذاخوری
گشنیز خشک آسیابشده: یک دوم قاشق غذاخوری
پونه کوهی خشکشده : یک قاشق غذاخوری
فاهیتا از ادویههای ترکیبی خوش عطر است، برای داشتن این ادویه، کافی است که تمام مواد لازم را به همان اندازه گفته شده باهم مخلوط کنید. برای اینکار یک کاسه متوسط بردارید. پودر فلفل قرمز، پاپریکا، زیره سبز، پودر سیر، گشنیز خشک آسیابشده و پودر پونه کوهی خشکشده را درون کاسه بریزید و با کمک یک قاشق هم بزنید.
وقتی تمام مواد با هم به خوبی مخلوط شدند، ادویه مکزیکی شما آماده است. برای مصرف، آن را درون ظرف ادویه بریزید و در مکانی تاریک و خنک نگهداری کنید. برای پخت غذاها کافی است یک قاشق چایخوری از آن را به عنوان چاشنی به غذا اضافه کنید.
منبع : bbcgoodfood
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!