بی بی عطار
طرز تهیه خورش کاری مرغ هندی
  • آشپزی با ادویه ها

طرز تهیه خورش کاری مرغ هندی

خورش کاری مرغ یکی از خورش‌های خوشمزه و پرطرفدار هندی است به خاطر طعم خوبش در کشور ما هم طرفداران زیادی دارد. اگر به غذاهای تند و پرادویه علاقمند هستید توصیه می‌کنیم حتماً این خورش متفاوت را امتحان کنید. با این دستور می‌توانید برای ۴ نفر خورش کاری مرغ تهیه کنید. 

این خورش کاری مرغ بسیار آسان است. برای تهیه آن معمولاً از تکه‌های مرغ بدون استخوان استفاده می‌شود که سرعت پخت آن و نحوه سرو آن آسان است. جز اصلی این غذا ادویه کاری است که یکی از ادویه‌های ترکیبی خوش عطر است. که ترکیبی از چندین ادویه متفاوت است. اگر شما هم عاشق غذاهای پر ادویه و معطر هستید در ادامه این مقاله از بی بی عطار با ما همراه باشید :

مواد لازم برای کاری مرغ :

600 گرم فیله سینه یا ران مرغ (خرد شده)
پیاز بزرگ : یک عدد
زنجبیل (ریز رنده شده): یک قاشق غذاخوری
سیر له شده: 2 حبه
پودر کاری: 2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده : 400 گرم
خامه : ½ فنجان
نمک : به میزان لازم
برگ گشنیز (خرد شده) : به میزان لازم
بادام هندی بو داده : برای تزیین


طرز تهیه کاری مرغ

روغن را در یک ماهیتابه بزرگ نچسب روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید.

حرارت را زیاد کنید، مرغ را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

در این مرحله ادویه کاری  و سیر له شده را اضافه کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید.
زنجبیل رنده شده، گوجه فرنگی و خامه را اضافه کنید. به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که مرغ پخته شود اجازه دهید تا پخته و جا افتاده شود.

در نهایت گشنیز خورد شده و بادام هندی تفت داده شده را به خورشتان اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.

این خورش خوشمزه را معمولاً به همراه برنج سرو می شود و به خاطر عطر خوب ادویه کاری در آن بسیار خوشمزه و پرطرفدار است.

 

نکات تهیه خورش مرغ کاری

  • به جای سیر تازه می توانید از پودر سیر استفاده کنید
  • در صورت در دسترس نبودن زنجبیل تازه، می توانید از پودر زنجبیل استفاده کنید.

 

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!

گزارش اشکال در سایت