طرز تهیه خورش کاری مرغ هندی

خورش کاری مرغ یکی از خورش‌های خوشمزه و پرطرفدار هندی است به خاطر طعم خوبش در کشور ما هم طرفداران زیادی دارد. اگر به غذاهای تند و پرادویه علاقمند هستید توصیه می‌کنیم حتماً این خورش متفاوت را امتحان کنید. با این دستور می‌توانید برای ۴ نفر خورش کاری مرغ تهیه کنید. 

این خورش کاری مرغ بسیار آسان است. برای تهیه آن معمولاً از تکه‌های مرغ بدون استخوان استفاده می‌شود که سرعت پخته  آن و نحوه سرو آن آسان است.

مواد لازم برای کاری مرغ :

600 گرم فیله سینه یا ران مرغ (خرد شده)
پیاز بزرگ : یک عدد
زنجبیل (ریز رنده شده): یک قاشق غذاخوری
سیر له شده: 2 حبه
پودر کاری: 2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده : 400 گرم
خامه : ½ فنجان
نمک : به میزان لازم
برگ گشنیز (خرد شده) : به میزان لازم
بادام هندی بو داده : برای تزیین


طرز تهیه کاری مرغ


روغن را در یک ماهیتابه بزرگ نچسب روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید.

حرارت را زیاد کنید، مرغ را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

در این مرحله ادویه کاری  و سیر له شده را اضافه کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید.
زنجبیل رنده شده، گوجه فرنگی و خامه را اضافه کنید. به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که مرغ پخته شود اجازه دهید تا پخته و جا افتاده شود.

در نهایت گشنیز خورد شده و بادام هندی تفت داده شده را به خورشتان اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.

این خورش خوشمزه را معمولا به همراه برنج سرو می شود و به خاطر عطر خوب کاری در آن بسیار خوشمزه و پرطرفدار است.

نظرات (0)

    برای ثبت دیدگاه ابتدا وارد حساب خود شوید یا ثبت نام کنید.