طرز تهیه شیر برنج؛ یک دسر معطر و پرطرفدار ایرانی
شیر برنج از غذاهای مقوی و سادهای است که از گذشته تا بحال محبوبیت خود را در میان ما ایرانیان حفظ کردهاست. میتوان آن را به عنوان صبحانه، دسر و در ماه مبارک رمضان سر سفره افطاری سرو کرد. در تابستان که مرباها و شربتهای خوشمزهای از جمله مربای آلبالو، مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست میکنیم، میتوانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزهتر کنیم. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه این غذا بسیار ساده است و میزان شیرینی آن بسته به ذائقهتان میتواند متفاوت باشد. با ما در بی بی عطار همراه باشید :
برنج : نیم دانه یک پیمانه
گلاب : نصف پیمانه
شکر: یک و نیم پیمانه
شیر : یک لیتر
هل ساییده شده: یک قاشق چایخوری
خامه : دو قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
مرحله اول
شیر برنج از آن دسرهای خوشمزه و مقوی است که میتوانید در طعمهای متفاوت آن را تهیه و نوش جان کنید. برای مثال شیربرنج توت فرنگی و شیر برنج دارچینی از آن دسرهای محبوب کودکان هستند که میتوانید در خانه بپذید. شیر برنج را به صورت ساده نیز میتوانید تهیه کنید اما باید برنج را از شب قبل خیس کنید. برنج را با ۲ پیمانه آب و نصف قاشق چایخوری نمک روی حرارت گذاشته و آنقدر بپزید تا برنج کاملاً وا برود.
مرحله دوم
شیر را همراه خامه به برنج اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش آیند. بعد از به جوش آمدن مواد، شکر و پودر هل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در این مرحله مواد را کمی بچشید تا در صورت دلخواه، شکر بیشتری اضافه کنید.
مرحله سوم
حرارت را کم کرده و حدود یک ساعت صبر کنید تا شیربرنج کاملا جا بیفتد سپس گلاب را اضافه کنید. بعد از این که شیربرنج کاملاً جا افتاد، شعله را خاموش کنید. غذا را تا زمانی که داغ داغ است، در ظرفی مناسب بریزید و روی آن را با مربا، پودر پسته و غنچه گل محمدی تزیین کنید.
منبع: https://kalleh.com
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!