طرز تهیه کتلت مرغ خوشمزه ؛ با دو روش متفاوت
کتلت مرغ یکی از انواع کتلتهای خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه میشود. استفاده از گوشت مرغ برای تهیه غذاها و کتلتها از لحاظ سالمتر بودن، از گوشت قرمز بهتر است و از لحاظ اقتصادی به صرفهتر است و اگر منع مصرف گوشت قرمز دارید میتوانید کتلت را با گوشت مرغ تهیه کنید. کتلت مرغ پیشنهاد ما برای یک غذای سالم و مقوی است، در ادامه با این آموزش بی بی عطار برای تهیه کتلت مرغ همراه ما باشید :
مواد لازم
سینه مرغ خام : ۴۰۰ گرم
سیب زمینی : یک عدد
پیاز : یک عدد
تخم مرغ : یک عدد
هویج : ۲ عدد
گشنیز خردشده: یک پیمانه
فلفل مخصوص : یک قاشق چایخوری
زردچوبه: به مقدار لازم
پاپریکا : یک و نیم قاشق چایخوری
پودر سیر : یک قاشق چایخوری
روغن سرخکردنی: به مقدار لازم
نمک: به میزان لازم
طرز تهیه
برای تهیه این کتلت میتوانید از هر قسمتی از گوشت مرغ استفاده کنید و ترجیحاً و برای راحتی کار میتوانید از گوشت سینه استفاده کنید. بعد از بی استخوان کردن گوشت آن را چرخ كنید.
سیبزمینی و پیاز را رنده کرده و آب آنها را کاملاً بگیرید و به مواد اضافه کنید.
ادویهها شامل فلفل مخصوص، پاپریکا و زردچوبه و پودر سیر را به مواد اضافه کنید. سپس گشنیز خرد شده اضافه و خوب مخلوط کنید. در آخر تخممرغ را روی مواد شکسته و مواد را خوب مخلوط کنید.
داخل تابهای مقداری روغن مخصوص سرخ كردنی ریخته بعد از اینکه روغن حسابی داغ شد. کتلتها را یکییکی داخل روغن داغ سرخ كنید.
این غذا را میتوانید به همراه گوجه فرنگی و سبزی خوردن سرو کنید. نوش جان
مواد لازم
مرغ : ۵۰۰ گرم
پیاز : یک عدد
سیر: ۲ حبه
فلفل دلمهای رنگی خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده : ۲ قاشق غذاخوری
کره : ۲۰ گرم
نمک/فلفل سیاه/ فلفل قرمز : به مقدار لازم
روغن : به مقدار لازم
طرز تهیه
برای تهیه کتلت مرغ خوشمزه ابتدا پیاز و سیر را با رنده ریز رنده کرده و آب آنها را کاملاً بگیرید.
گوشت مرغ را که دو مرتبه چرخ شده به مخلوط پیاز و سیر رنده شده اضافه کنید.
فلفل دلمهای رنگی که ریز خرد شده را به مواد اضافه کنید.
زعفران دم کرده را به همراه فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک را به مواد گوشتی اضافه کنید و با دست کاملاً مواد را ورز دهید. روی کاسه را سلفون بکشید و در یخچال قرار دهید.
بعد از دو ساعت مخلوط مواد را از یخچال خارج کرده و در تابهای را روی حرارت کم گذاشته اید، روغن سرخ کردنی بریزید.
کتلتها را به هر مدل که تمایل داریم کف دست حالت دهید و داخل روغن داغ قرار میدهیم.
بعد در ظرف مورد نظر آنها را میچینیم و با خیارشور،گوجه فرنگی و زیتون تزئین کنید. نوش جان
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!