چگونگی پخت فلافل خانگی
بیشتر افراد تصور میکنند پخت فلافل در خانه کار بسیار دشواری است. در حالی که اینگونه نیست. پخت فلافل خانگی بسیار راحت و آسان میباشد. تا پایان این مقاله با بی بی عطار همراه باشید تا در خصوص پخت فلافل خانگی و روشهای این پخت اطلاعاتی را در اختیارتان بگذاریم:
پخت فلافل خانگی
شاید برایتان جالب باشد بدانید این غذا علاوه بر خوشمزگی برای بدن بسیار مفید میباشد و پزشکان در طب سنتی مصرف این غذا را به افراد پیشنهاد میکنند. با قاطعیت میتوان گفت نخود جزو برترین حبوبات میباشد و به نوعی پادشاه حبوبات به حساب میآید. این حبوبات دارای ارزش غذایی فوق العادهای میباشد. این غذا برای بدن انسان بسیار مفید میباشد. البته نکته قابل ذکر در خصوص پخت فلافل خانگی، پخت این غذای محبوب به وسیله روغنهای گیاهی میباشد. سعی کنید این مورد را جدی بگیرید تا از تمام خاصیت این غذا استفاده نمایید. سعی کنید این غذا را جایگزین ساندویچ های مضر کنید و فرزندان خود را به مصرف این ماده غذایی ترغیب نمایید.
معمولاً فلافل دارای طبع گرمی میباشد و مصرف این غذا برای افراد در فصل زمستان بسیار مفید میباشد. اما توجه داشته باشید از این غذا در فصول گرم سال استفاده نکنید.
مواد لازم جهت پخت فلافل خانگی به شرح ذیل میباشد:
نخود : 2 پیمانه
پیاز : یک عدد
آردنخودچی : 4 قاشق غذاخوری
پودر زیره : یک قاشق چای خوری
پودر تخم گشنیز : یک قاشق چای خوری
جعفری و پیازچه : 1/2 پیمانه
تخم مرغ : یک عدد
نمک و فلفل قرمز : به مقدار لازم
سیر : 4 حبه
فلافل خانگی نیاز به طی کردن مراحل خاصی دارد. در ادامه به این مراحل اشاره خواهیم کرد:
مرحله اول طبخ فلافل خانگی
اگر به دنبال این هستید که فلافلی که در منزل درست می کنید مشابه فلافلهای بیرون شود، حتماً قبل از اقدام به آمادهسازی و پخت، نخودها را از یک شب قبل بخیسانید و هر چند وقت یک بار اقدام به تعویض آب آن نمایید. این کار باعث میشود هضم نخودها راحت تر شود و دلپیچه و یا نفخی را به همراه نداشته باشد.
پخت فلافل
مرحله دوم طبخ فلافل خانگی
بعد از خیس خوردن نخودها بهتر است تا اقدام به چرخ کردن نخودها نمایید. استفاده از چرخ گوشت باعث میشود مواد فلافل نرم و یک دست شود. اگر یک بار اقدام به چرخ کردن فلافلها کردید و زبری نخودها از بین نرفت چندین بار این عمل را انجام دهید. این مرحله را تا جایی انجام دهید که زبری نخودها به صورت کامل از بین برود. در هنگام چرخ کردن نخودها، پیاز و سیر را هم چرخ کنید و با نخودهای چرخ شده مخلوط نمایید. شاید برایتان جالب باشد بدانید در صورتی که مواد فلافل در یخچال بماند و بیات شود بعد از پخت طعم و مزه بهتری خواهد داشت.
مرحله سوم طبخ فلافل خانگی
بعد از چرخ کردن نخود، سیر و پیاز نیاز است تا سبزیجات و ادویه جات دیگر را نیز به این مخلوط اضافه نمایید. در این مرحله از زرده تخم مرغ برای برای استحکام مواد فلافل استفاده کنید. زرده تخم مرغ را درون ظرف مواد بریزید، ورز دهید تا برای پختن آماده شود. در مرحله بعدی آرد سوخاری را به مواد اضافه کنید. دقت کنید آرد سوخاری را کم کم به مواد اضافه کنید تا جایی که مواد به قوام برسد.
مرحله پایانی پخت فلافل خانگی
در مرحله پایانی نوبت به اضافه کردن طعم دهندهها میرسد. در این مرحله تخم گشنیز را به همراه دانه زیره آسیاب کنید و یا از پودر زیره آسیاب نمایید و به همراه نمک و فلفل به این مواد اضافه نمایید. اگر به دنبال این هستید که فلافل شما نیز مانند فلافلهای شهرهای جنوبی تند شود میتوانید در هنگام آماده سازی مواد از فلفل سیاه و فلفل قرمز نیز استفاده نمایید. از آنجایی که ادویههایی که برای فلافل استفاده می کنید مهم ترین قسمت این غذاست، می توانید از ادویه ترکیبی که برای این منظور با ترکیبات ادویههای مورد نیاز این غذاست اسفاده کنید و به جای استفاده از چند ادویه جداگانه از ادویه فلافل برای طبخ این غذا استفاده نمایید.قبل از پخت مواد دقت کنید که تمام مواد صاف و یکدست باشند و به خوبی هم خورده باشند و ادویههایی که استفاده کرده اید به صورت کامل به خورد مواد فلافل رفته باشد.
در این مرحله نیاز است تا در یک تابه مقداری روغن بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود. بعد از داغ شدن روغن مواد فلافل را یا با دست و یا به وسیله قاشق یا به کمک قالب فلافل زن حالت دهید و درون تابه بیاندازید. توجه داشته باشید بعد از پخت فلافلها میتوانید از یک توری و یا یک دستمال مخصوص روغن گیر استفاده نمایید تا روغن فلافل به صورت کامل خارج شود.
فلافل خانگی
در هنگام پخت فلافل خانگی لازم است تا اصولی را بدانید و رعایت کنید در ادامه این مقاله به این اصول اشاره خواهیم کرد.
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!