بی بی عطار
طرز تهیه خوراک سیب زمینی و پنیر
  • آشپزی با ادویه ها
  • اشپزی بین‌الملل

طرز تهیه خوراک سیب زمینی و پنیر

خوراک سيب زميني خانگي يکي از پيش غذاي خوشمزه و آساني است که در آن نوع متفاوتي از پخت سيب زميني را تجربه مي‌کنيد. اين خوراک سيب‌زميني پخته شده به طرز خوشمزه‌اي ترد مي‌شوند و با طعم کره‌ و عطر سير پخته مي‌شوند. شما مي‌توانيد اين پيش غذا را در مهماني و در کنار انواع غذاها سرو کنيد و يا به عنوان يک وعده خوشمزه عصرانه تهيه کنيد. براي تهيه اين پيش غذاي خوشمزه با  بی بی عطار همراه  باشيد:

 

مواد لازم برای تهیه خوراک سیب زمینی و پنیر

سيب زميني پخته متوسط : 4 عدد
کره : 2 قاشق غذاخوري
جعفری خرد شده :  ½ قاشق چايخوري
نمک: ¼ قاشق چايخوري
پودر سیر:  ¼ قاشق چايخوري
ژامبون خرد شده:  3 غذاخوری
پيازچه خرد شده : 2 قاشق غذاخوري
پنیر چدار : یک فنجان
خامه : براي تزیین و سرو

 

طرز تهیه خوراک سیب زمینی و پنیر

برای شروع فر را با دماي 425 درجه فارنهايت گرم کنيد.

در یک ظرف کوچک کره، جعفري، نمک و پودر سير را با هم ترکيب کنيد و کنار بگذاريد.
سیب زمینی را که از قبل آبپز کرده اید و حالا کاملاً سرد شده را از طول نصف کنيد. با استفاده از يک قاشق کوچک، مغز سیب زمینی را کنید تا پوست و کمی از گوشت آن باقی بماند.

داخل و خارج سيب زميني‌ها را با برس آغشته به کره چرب کنید و سپس سيب زميني‌ها را از طرف برش خورده در ظرف پخت قرار دهيد و 15 دقيقه در فر قرار دهید تا روی آن کاملاً برشته شود. سپس سيب زميني‌ها را برگردانيد و 5 دقيقه ديگر يا تا زماني که کمي طلایی و ترد شوند بپزيد.
سپس سیب زمینی‌ها را از فر خارج کنید و آن را با پنير چدار یا پنیر پیتزا و ژامبون خرد شده  پر کنيد.

سیب زمینی‌های پر شده را به مدت 5-7 دقيقه ديگر يا تا زماني که پنير ذوب شده و حباب بزند دوباره در فر قرار دهيد.
در آخر سیب زمینی‌ها را از فر خارج کرده و روي آن را پيازچه خرد شده و در صورت تمایل کمی خامه  تزیین و سپس سرو کنيد. نوش جان.

 

منبع : www.spendwithpennies.com

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!

گزارش اشکال در سایت