طرز تهیه بلغور پلو با نخود
بلغور پلو با نخود و گوجه فرنگی یکی از غذاهایی است که با توجه به وجود حبوبات در آن از غذاهای مقوی محسوب میشود و برای بیماران دیابتی بسیار مناسب است.
با تهیه مواد اولیه این پلوی ساده و سالم و یادگیری رسپی آن که به صورت مرحله به مرحله میتوانید به راحتی بلغور پلو با نخود و گوجه فرنگی را در منزل تهیه کرده و از این غذای رژیمی استفاده کنید.
نخود پخته : یک لیوان
گوجه فرنگی: 200 گرم
ریحان تازه خورد شده : سه قاشق غذاخوری
بلغور: یک فنجان چایخوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری
پودر زیره : یک قاشق چایخوری
نمک : به میزان لازم
بلغور را شسته و در ظرفی بریزید. به اندازه کافی به آن آب داغ اضافه کرده 30 دقیقه استراحت دهید. گوجه فرنگی را ریز خورد کرده و با نخود پخته مخلوط کنید. برگهای تازه ریحان را خورد کنید و به مخلوط اضافه کنید.
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه و پودر زیره را اضافه کرده و مخلوط کنید. بلغور را خوب هم بزنید و سپس به مواد اضافه کنید.
در انتها یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را اضافه کرده و نمک و فلفل اضافی را به سلیقه خودتان اضافه کرده و مخلوط کنید.
امیدواریم از آموزش این پلو رژیمی و خوشمزه راضی باشید.
منبع : چی شی
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!