بی بی عطار
طرز تهیه جوجه کباب چیمیچوری
  • آشپزی با ادویه ها
  • اشپزی بین‌الملل

طرز تهیه جوجه کباب چیمیچوری

این دستور غذای مرغ چیمیچوری، خوشمزه ترین غذای مرغی است که تا به حال میل کرده اید. طعم مرغ با توجه به مرینیت آن که ترکیبی از سبزیجات تازه و روغن زیتون و ادویه جات است، بسیار خوشمزه، آبدار و پر از طعم است.
سینه مرغ بدون چربی کبابی شده با سس چیمیچوری خانگی دارای پروتئین بالا و کربوهیدرات کم است و ایده آل برای کسانی که به دنبال غذاهای کتو و رژیم غذایی کتو هستند. نتیجه این دستور پخت، لطیف، آبدار و خوش طعم است. برای آموزش مرینیت مواد و طبخ یک مرغ خوشمزه با سس چیمیچوری را با بی بی عطار همراه باشید : 

 

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب با سس چیمیچوری

سینه مرغ بدون استخوان: 4 عدد
جعفری تازه ریز خرد شده: 1/2 فنجان
گشنیز تازه ریز خرد شده: 1/2 فنجان
برگ‌های سبز پیازچه : 1/4 فنجان
سیر ریز خرد شده: 2 تا 3 حبه
فلفل قرمز بدون دانه و ریز خرد شده: یک عدد
پونه کوهی خشک: 1/2 قاشق چایخوری
ریحان خشک: 1/2 قاشق چایخوری

فلفل سیاه آسیاب شده : به میزان دلخواه

روغن زیتون: 1/3 قاشق چایخوری
سرکه قرمز یا سفید: یک قاشق غذاخوری
نمک کوشر : به میزان دلخواه

طرز تهیه جوجه کباب با سس چیمیچوری

در ابتدا باید سس چیمچوری را برای تهیه مواد اولیه مرینیت آماده کنیم.
برای این کار در ابتدا همه سبزیجات شامل جعفری تازه، گشنیزتازه ، پیازچه، سیر، فلفل را خیلی ریز خرد کنید.

پونه کوهی و ریحان خشک را اضافه کنید. روغن، سرکه، نمک و فلفل قرمزخرد شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. ظرف مواد مرینیت را در یخچال بگذارید تا مواد مزه دار شود و سس خوشمزه ما آماده شود.

حدود ⅓ از سس چیمیچوری را روی مرغ بریزید و آن را بریزید تا کاملاً بپوشد. باقیمانده چیمیچوری را برای سرو با مرغ کنار بگذارید.

سینه‌‌‌های مرغ را برای یک ساعت در مواد مرینیت قرار دهید، تا مزه دار شود.
یک تابه گریل یا گریل بیرونی خود را از قبل روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. سپس سینه‌های مرغ مزه دار شده را روی گریل یا تابه قرار دهید و برای مدت 6 تا 8 دقیقه در هر طرف یا تا زمانی که کاملاً پخته شود بپزید.

بعد از پخت کباب‌ها، جوجه‌های پخته را به همراه باقیمانده سس چیمیچوری سرو کنید و لذت ببرید! نوش جان.

 

نکات لازم برای تهیه جوجه کباب چیمیچوری

  • از سینه مرغ بدون چربی استفاده کنید. اگر ترجیح می‌دهید از ران مرغ استفاده کنید، می‌توانید به جای آن از ران مرغ بدون استخوان استفاده کنید.
  • منبع جایگزین پروتئین می‌تواند میگو یا گوشت استیک باشد.
  • می‌توانید این جوجه کباب را در تابه یا گریل کبابی کنید.
  • حتماً از جعفری تازه و سیر تازه استفاده کنید.
  • مرغ را زیاد نپزید تا خیلی خشک و لاستیکی نباشد.
  • اگر می‌توانید مرغ را مرینیت کنید، مگر اینکه عجله دارید و می‌توانید از مرینیت صرف نظر کنید.
  • تا 3 روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری شود.

 

منبع: www.healthyfitnessmeals.com

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!