طرز تهیه جوجه کباب چیمیچوری
این دستور غذای مرغ چیمیچوری، خوشمزه ترین غذای مرغی است که تا به حال میل کرده اید. طعم مرغ با توجه به مرینیت آن که ترکیبی از سبزیجات تازه و روغن زیتون و ادویه جات است، بسیار خوشمزه، آبدار و پر از طعم است.
سینه مرغ بدون چربی کبابی شده با سس چیمیچوری خانگی دارای پروتئین بالا و کربوهیدرات کم است و ایده آل برای کسانی که به دنبال غذاهای کتو و رژیم غذایی کتو هستند. نتیجه این دستور پخت، لطیف، آبدار و خوش طعم است. برای آموزش مرینیت مواد و طبخ یک مرغ خوشمزه با سس چیمیچوری را با بی بی عطار همراه باشید :
سینه مرغ بدون استخوان: 4 عدد
جعفری تازه ریز خرد شده: 1/2 فنجان
گشنیز تازه ریز خرد شده: 1/2 فنجان
برگهای سبز پیازچه : 1/4 فنجان
سیر ریز خرد شده: 2 تا 3 حبه
فلفل قرمز بدون دانه و ریز خرد شده: یک عدد
پونه کوهی خشک: 1/2 قاشق چایخوری
ریحان خشک: 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه آسیاب شده : به میزان دلخواه
روغن زیتون: 1/3 قاشق چایخوری
سرکه قرمز یا سفید: یک قاشق غذاخوری
نمک کوشر : به میزان دلخواه
در ابتدا باید سس چیمچوری را برای تهیه مواد اولیه مرینیت آماده کنیم.
برای این کار در ابتدا همه سبزیجات شامل جعفری تازه، گشنیزتازه ، پیازچه، سیر، فلفل را خیلی ریز خرد کنید.
پونه کوهی و ریحان خشک را اضافه کنید. روغن، سرکه، نمک و فلفل قرمزخرد شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. ظرف مواد مرینیت را در یخچال بگذارید تا مواد مزه دار شود و سس خوشمزه ما آماده شود.
حدود ⅓ از سس چیمیچوری را روی مرغ بریزید و آن را بریزید تا کاملاً بپوشد. باقیمانده چیمیچوری را برای سرو با مرغ کنار بگذارید.
سینههای مرغ را برای یک ساعت در مواد مرینیت قرار دهید، تا مزه دار شود.
یک تابه گریل یا گریل بیرونی خود را از قبل روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. سپس سینههای مرغ مزه دار شده را روی گریل یا تابه قرار دهید و برای مدت 6 تا 8 دقیقه در هر طرف یا تا زمانی که کاملاً پخته شود بپزید.
بعد از پخت کبابها، جوجههای پخته را به همراه باقیمانده سس چیمیچوری سرو کنید و لذت ببرید! نوش جان.
منبع: www.healthyfitnessmeals.com
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!