بی بی عطار
طرز تهیه پاستا مرغ و سبزیجات
  • آشپزی با ادویه ها
  • اشپزی بین‌الملل
  • طرز تهیه ماکارونی

طرز تهیه پاستا مرغ و سبزیجات

پاستاها از غذاهای خوشمزه ای است که روش تهیه آسانی دارد و شما می‌توانید با مواد اولیه در دسترس و ساده آن را به روش‌های مختلفی تهیه کنید. یکی از ویژگی‌های خوب این غذا این است که شما می‌توانید غذای یک وعده را به صورت نیمه آماده تهیه و در فریزر نگه دارید و در موقع لزوم آن را از فریزر خارج و در فر یا ماکروفر آن را گرم کنید و میل کنید. این دستور تهیه با گوشت مرغ و کمی سبزیجات تهیه می‌شود و طعم فوق العاده ای دارد. امیدوارم از این دستورالعمل آشپزی بی بی عطار برای تهیه یک غذای خوشمزه استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه پاستا مرغ و سبزیجات

 پاستا ریگاتونی : 450 گرم
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
سینه مرغ متوسط خرد شده: دو عدد
سیر خرد شده: 2 حبه
پیاز قرمز متوسط خلال شده : یک عدد
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم  
فلفل قرمز: 1/2 قاشق چایخوری
سس مارینارا : دو لیوان
خامه ترش: 1/2 فنجان
فلفل قرمز خرد شده : یک عدد
اسفناج خرد شده : 2 فنجان
پنیر موزارلا : 400 گرم
ریحان تازه : یک دسته کوچک

پودر آویشن : به میزان لازم

 

طرز تهیه پاستا مرغ و سبزیجات

ابتدا فر را با دمای 375 فارنهایت گرم کنید.

پاستا را حدود 6 تا 8 دقیقه بپزید. و قبل از اینکه خیلی نرم شود و در حالت آل دنت آبکش کنید و کنار بگذارید.
پیاز قرمز را به صورت نگینی ریز خرد کنید. سیر را رنده کنید یا ریز خرد کنید. اسفناج و فلفل قرمز را خرد کنید.

روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت ملایم گرم کنید. مرغ خرد شده به مکعب‌های کوچک را اضافه کنید و 3-4 دقیقه تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند.

پیاز قرمز خرد شده با به همراه سیر خرد شده به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا نرم شود و عطر سیر را حس کنید.

سس مارینارا، خامه ترش، نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
حالا زمان اضافه کردن فلفل قرمز و اسفناج خرد شده است.

سپس پاستا پخته را در سس آماده شده بریزید بریزید و از روی حرارت بردارید.

 

پاستا را در یک ظرف مناسب فر که از قبل چرب شده بریزید و سپس روی سطح آن را با پنیر موزارلا بپوشانید و به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که  پنیر آن آب شود و شروع به قهوه ای شدن کند. سپس آن را از فر خارج کنید، پودر آویشن را روی سطح آن بریزید و با برگ ریحان تزیین کنید و سرو کنید و لذت ببرید!

برای فریز کردن و استفاده‌های بعدی شما می‌توانید بعد از آماده شدن پاستا و قبل از گذاشتن آن در فر، مواد را درظرف‌های جداگانه  و برای هر بار استفاده ریخته و آن را تا 3 ماه فریز کنید. برای گرم کردن مجدد، یخ را به مدت 6-7 دقیقه در مایکروویو یخ زدایی کنید یا در فر 350 درجه فارنهایت به مدت 20-30 دقیقه گرم کنید.

منبع:  www.hegirlonbloor.com

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!