طرز تهیه دلمه برگ مو با چاشنی رب انار
رب انار یکی از چاشنیهای شگفتانگیز ایرانی است که تاثیر بسیار زیادی در خوشمزهتر شدن غذاهای ما دارد. دلمه برگ مو، یکی از آن دسته از غذاهایی است که با استفاده از چاشنی رب انار ملس یا ترش، میتواند طعم لذیذی به خود بگیرد. به همین دلیل ما در این مقاله قصد داریم برای شما طرز تهیه دلمه برگ مو با چاشنی رب انار را به سبک بی بی عطار آموزش دهیم. اگر شما نیز دیوانه رب انار هستید و میخواهید از این چاشنی در تمامی غذاهای خودتان استفاده کنید، به شما پیشنهاد میکنیم با ما همراه باشید.
به این موضوع توجه داشته باشید که رب انارها با درصد های ترشی متنوعی وارد بازار میشوند. رب انار میتواند شیرین، ترش و ملس باشد. با توجه به فاکتور میانهروی و اعتدال، قاعدتاً استفاده از رب انار ملس غذای شما را خوشطعمتر خواهد کرد. اما به دلیل استفاده از شکر در این غذا، شما میتوانید از رب انار ترش نیز استفاده کنید. به هر حال استفاده از رب انار کاملاً به سلیقه خاص شما بستگی دارد اما مطمئن باشید که رب انار ملس گزینه مناسبتری برای تهیه دلمه برگ مو با چاشنی رب انار خواهد بود.
طرز تهیه دلمه برگ مو با چاشنی رب انار
برای تهیه دلمه برگ مو با چاشنی رب انار، باید از چه مواد اولیهای استفاده کنیم؟
برای تهیه دلمه برگ مو با چاشنی رب انار، شما باید همان روند همیشگی را برای پخت غذا طی کنید. تنها باید در انتها برای تهیه چاشنی دلمه برگ مو، اقدامات خاصی را انجام دهید. حال بیایید به طور کامل بررسی کنیم که چگونه میتوانید از تهیه دلمه برگ مو با چاشنی رب انار لذت ببرید.
مرحله اول
در مرحله اول، شما باید برگ موهای خودتان را آماده کنید. در کنار استفاده از برگ موهای تازه، شما میتوانید انواع متفاوت برگ موهای کنسرو شده را نیز مورد استفاده قرار دهید. به این موضوع توجه داشته باشید که اگر قرار است از انواع کنسروی این محصولات بهره ببرید، باید حتماً آنها را بشویید و برای حدود ۲ ساعت آنها را در آب ولرم شناور کنید تا شوری آنها گرفته شود. اگر میخواهید از برگ مو تازه استفاده کنید، باید آنها را حدود دو الی سه دقیقه در آب جوش شناور کنید تا کمی نرم شوند و راحتی پیچیده شوند.
مرحله دوم
در مرحله دوم برای تهیه دلمه برگ مو با چاشنی رب انار، شما باید مواد داخلی و میانی دلمه را آماده کنید. پیازها را با گوشت تفت دهید و در ادامه ادویههای مورد نظر شامل زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز به طور کامل تفت دهید و بعد، مواد میانی دلمه را که شامل برنج، سبزی گوشت و لپه میشود را به ترکیب اضافه کنید. به این موضوع توجه داشته باشید که برای غذایی خوشمزهتر، بهتر است که شما برنج و لپه را کمی نیمپز کنید. این موضوع به شما کمک میکند تا غذایتان در زمان سریعتری آماده شود.
جهت خرید ادویه به بی بی عطار مراجعه کنید.
مرحله سوم
در قدم سوم شما باید این برگ موها را بچینید. شما میتوانید به میزان دلخواه خودتان، در میان برگ موها مواد بریزید. اگر میخواهید تعداد دلمههای بیشتری داشته باشید، میتوانید مواد کمی بریزید. اگر میخواهید دلمههای شما پرمغزتر باشند، میتوانید حتی تا دو قاشق غذاخوری مواد در آنها بریزید. در ادامه میتوانید به دلخواه خودتان آنها را بچینید و درون یک قابلمه به ترتیب قرار دهید.
مرحله چهارم
در مرحله چهارم برای نهایی کردن روند پخت دلمه برگ مو با چاشنی رب انار، شما باید سس این چاشنی را آماده کنید. همه مواد اولیه نام برده شده یعنی کره، شکر، نمک، رب انار و آب را با یکدیگر ترکیب کنید و این ترکیب را هم بزنید تا رب انار و کره به خوبی با ترکیب ترکیب شوند. در قدم بعد، سس و چاشنی را روی دلمهها بریزید. اگر میخواهید غذای شما سس بیشتری داشته باشد، میتوانید مقداری آب به دلمه اضافه کنید تا در در انتها سس بیشتری باقی بماند. اگر میخواهید دلمههای شما کمآب باشند و سس غلیظی داشته باشید، اضافه کردن سس چاشنی کافیست و نیازی نیست آب اضافی را درون قابلمه بریزید.
ما در ادامه نکاتی را برای شما آوردهایم که میتوانند در زمینه خوش طعم تر کردن دلمه با چاشنی رب انار تاثیر گذار باشند. بیایید با یک دیگر این نکات را بررسی کنیم.
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!