سوپ تره فرنگی و سیب زمینی؛ یک پیش غذای خامه ای و خوشمزه
سوپ از پیش غذا و گاهی غذاهای خوشمزه است که با ترکیبات متفاوتی میتوانید تهیه کنید. سوپ تره فرنگی یک سوپ خوشمزه و پرخاصیت است که بافت یکدست و خامه ای دارد. این دستور العمل یک راه عالی برای نمایش طعم لطیف تره فرنگی است، زیرا طعم شیرین و پیازی را به سوپ خامه ای و آرام بخش میدهد. آب لیمو به آن ظاهری درخشان می بخشد و مقداری روغن زیتون روی آن را قرار میگیرد. برای آشنایی با طرز تهیه این سوپ خوشمزه با بی بی عطار همراه باشید
روغن زیتون فوق بکر: 3 قاشق غذاخوری
تره فرنگی خرد شده: 4 فنجان (قسمتهای سفید و سبز روشن)
نمک دریا : 3/4 قاشق چایخوری
سیر خرد شده: 4 حبه
سرکه سفید: یک قاشق غذاخوری
آب سبزیجات: 4 فنجان
سیب زمینی خرد شده : سه عدد متوسط
لوبیا سفید پخته شده : یک و ½ فنجان
آب لیموی تازه: ½ قاشق غذاخوری
سس خردل : ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
جعفری خرد شده : برای تزئین
پودر فلفل قرمز : اختیاری
ابتدا در یک قابلمه بزرگ روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. تره فرنگی خرد شده، نمک دریا و چند حلقه فلفل خرد شده را اضافه کنید و حدود 6 تا 8 دقیقه تفت دهید. ترهفرنگیها تا نرم شوند.
سیر را خیلی ریز خرد کنید و به ظرف اضافه کنید و هم بزنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید. حالا زمان اضافه کردن چاشنی به سوپ است. سرکه سفید را به ظرف اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه هم بزنید و سپس آب گوشت، سیب زمینی خرد شده و لوبیا سفید پخته را اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا بدون درب به مدت 30 دقیقه بجوشانید.
اجازه دهید سوپ کمی خنک شود، سپس سوپ را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، آب لیمو، فلفل سیاه و سس خردل در مخلوط کن بریزید، مخلوط کنید تا یکدست شود.
در صورت تمایل با جعفری خرد شده، فلفل قرمز و چند قطره روغن زیتون آن را تزیین کنید و سرو کنید. نوش جان
منبع : www.loveandlemons.com
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!