طرز تهیه ران مرغ سیر لیمویی
برای تهیه یک خوراک خوشمزه استفاده از چاشنیها و ادویههای متفاوت طعم نهایی متفاوتی میدهد. این دستور تهیه، یک بشقاب پر از این رانهای مرغ کاملاٌ آبدار با طعم سیر و عطر لیمو که میتوانید به همراه سیب زمینی سرخ شده و سبزیجات بخارپز سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید. با آموزش طرز تهیه این غذای خوشمزه با بی بی عطار همراه باشید :
ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست : 900 گرم
آب لیموترش تازه: 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
پوست لیمو(زست لیمو): یک قاشق غذاخوری
سیرخرد شده: 2 حبه
سس خردل : 2 قاشق چایخوری
پونه کوهی : 1 قاشق چایخوری
آویشن خشک: 1/2 قاشق چایخوری
نمک، فلفل سیاه : به میزان لازم
آب مرغ : 1/2 فنجان
لیمو ترش: یک عدد
روغن مایع: یک و نیم قاشق غذاخوری
در یک کاسه متوسط، آب مرغ، آب لیمو، روغن زیتون، رنده پوست لیمو(زست لیمو)، سیر، سس خردل، پونه کوهی، آویشن، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.
ران مرغ را از پوست و استخوان جدا کنید و برش های مسطح دهید سپس آنها را در یک کیسه زیپ لاک یا کاسه بزرگ بریزید و از مخلوطی که برای طعم دار کردن مرغ آماده کرده اید روی آن بریزید و برای حداقل 2 ساعت تا یک شب، در زیپ لاک یا کاسه در بسته قرار دهید.
روغن را در یک تابه مناسب روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.
مرغها را از مایه مرینیت خارج کنید و در روغن داغ سرخ کنید تا زمانی که پخته شده یا رنگ آن به رنگ طلایی و برشته برسد.
لیموها را برشهای حلقوی بزنید و درکنارههای ظرف قرار دهید تا رنگ روی آن کمی تغییر کند و موقع سرو آن را در کنار مرغهای سرخ شده قرار دهید.
غذای خوش طعم شما آماده است. میتوانید آن را به همراه برنج یا به صورت ساده سرو کنید. نوش جان
منبع : www.damndelicious.net
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!