طرز تهیه دیپ پنیر خامه ای و جعفری
دیپها چاشنیهای فوق العاده خوشمزه ای هستند که میتوانید از آن برای مزه در کنار سبزیجات، اسنکها، کراکرهای طعم دار استفاده کنید. در مهمانی و دورهمیها دیپها از مزههای خوب و پرطرفدار در کنار سایر خوراکی و تنقلا محسوب میشوند. یکی از دیپهای ساده و خوشمزهای که میتوانید در منزل تهیه کنید و از آن به عنوان طعم دهنده به سبزیجات و حتی سالادهایتان استفاده کنید، دیپ پنیر خامهای و جعفری است که به خاطر پنیر خامه ای و ادویههای خوشمزه در کنار سبزیجات تازه، طعم تازه و خوبی را به میز مهمانی شما اضافه میکند. با مجله آشپزی ما در بی بی عطار همراه باشید تا این دیپ خوشمزه را با هم تهیه کنیم :
در یک ظرف مناسب سس مایونز، ماست، آب لیموترش شکر و شیر را باهم مخلوط کنید تا شکر در مواد مایه حل شود و مخلوط یکدستی به دست بیاید.
حالا زمان اضافه کردن ادویه جات است. ادویهها شامل پودر سیر، پودر پیاز و فلفل پول بیبر را به مایع اضافه کنید. ادویه پول بیبر به خاطر تندی خاص و رنگ خوبی که دارد، طعم و عطر خوبی به این دیپ میدهد.
در نهایت جعفری خرد شده و ساقههای خورد شده پیازچه را به بقیه مواد اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
اگر حس می کنید دیپ شما سفت شده میتوانید کمی ماست یا شیر اضافه کنید.
بهتر است بعد از تهیه دیپ آن را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه آن بهتر شود.
سبزجات تازه مثل هویج و کرفس و فلفل دلمهای برش خورده به همراه کراکر و انواع چیپسها، دوستان خوب این دیپ هستند که براساس علاقه و ذائقه تون میتوانید ازشون استفاده کنید. نوش جان.
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!