طرز تهیه میت لوف غذای خوشمزه گوشتی
میت لوف” یک غذای هیجان انگیز و متفاوت است که همون طور که از اسمش پیداست، اصلیترین مادهی اولیه گوشت چرخ کرده است. این غذای خوشمزه معمولاً داخل قالبهای مستطیل شکل به نام قالب لوف (loaf pan) و در فر طبخ میشود. معمولاً میت لوف در کنار پوره سیب زمینی یا سبزیجات بخارپز یا گریل شده سرو میشود. شما میتوانید این غذای خوشمزه را با این دستورالعمل ساده تهیه کنید و طعم و عطر اون لذت ببرید. برای آموزش این غذای خوشمزه با بی بی عطار همراه باشید :
گوشت چرخ کرده : 450 گرم
پیاز متوسط خرد شده : یک عدد
کره : یک قاشق چایخوری کره
تخم مرغ: ۲ عدد
شیر: ¾ فنجان
آرد سوخاری: ¾ فنجان
پودر سیر: یک قاشق چایخوری
پودر پیاز : یک و نیم قاشق چایخوری
کرفس : یک شاخه کوچک
هویج کوچک : یک عدد
سس کچاپ یا سس فلفل : یک قاشق غذاخوری
ادویه ایتالیایی: یک قاشق چایخوری
جعفری تازه خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
نمک : به میزان دلخواه
مواد لازم برای سس گوشت :
سس خردل : ½ فنجان
سس کچاپ : دو قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای ( اختیاری) : ۲ قاشق غذاخوری
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
در یک کاسه کوچک آرد سوخاری، پودر پیاز، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و پیاز ریز خرد شده را اضافه کنید.
در یک کاسه جداگانه تخم مرغ، شیر و سس کچاپ یا فلفل را با هم مخلوط کنید. سپس این مخلوط را به کاسه محتوی آرد سوخاری اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
گوشت چرخ کرده را در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس مخلوط تخم مرغ و آرد سوخاری را به آن اضافه کنید.
شاخه کرفس و هویج کوچک را رنده یا چرخ کنید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. سپس با دست مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مواد ما آماده است. مخلوط لوف گوشت آماده شده را در قلب لوف چرب شده بریزید.
در یک کاسه کوچک جداگانه، مواد سس گوشت (سس کچاپ، شکر قهوه ای و سس خردل) را با هم مخلوط کنید و آن را به طور یکنواخت روی سطح گوشت در قالب لوف بریزید.
لوف گوشت را به مدت 55-50 دقیقه یا تا زمانی که دمای داخلی به 165 درجه فارنهایت برسد بپزید. بعد از پخت به مدت 5 تا 10 دقیقه اجازه دهید تا غذای شما استراحت کند و سپس برش بزنید و سرو کنید.
این غذا در کنار پوره سیب زمینی و سبزیجات بخار پز یک غذای کامل و خوشمزه است. نوش جان.
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!