طرز تهیه یک پیش غذای خوشمزه : سیب زمینی برشته با پنیر
این مدل از پخت سیب زمینی به همراه افزودنیهای آن میتواند یک پیش غذای خوشمزه و ساده باشد که به عنوان میان وعده یا عصرانه هم میتوانید آن را تهیه کنید. زمان آماده کردن آن کوتاه است و مواد اولیه آن در دسترس است. پس با طرز تهیه این پیش غذای خوشمزه با ما بی بی عطار همراه باشید.
سیب زمینی کوچک و نقلی : 700 گرم
کره : 3 قاشق غذاخوری
نمک: ¼ قاشق چایخوری
فلفل سیاه : به میزان لازم
پاپریکا: یک و نیم قاشق چایخوری
پنیر خامهای : یک فنجان
ژامبون خرد شده : 1 فنجان
پیازچه تازه خرد شده: ¼ فنجان
پنیر چدار یا پنیر پیتزا : نصف فنجان
فر را با دمای ۴۱۵ درجه فارنهایت (۲۱۳ درجه سانتیگراد) گرم کنید.
سیب زمینیها را به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینیها کاملا پخته شود بجوشانید.
سیب زمینی داغ را آبکش کنید. در یک ظرف مناسب بریزید و کره را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس سیب زمینیها را در یک ظرف مناسب فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، بچینید و با استفاده از قاشق یا چنگال کمی له کنید.
پیازچه ها را ریز خرد کنید.
پنیر خامه ای را با چنگال نرم کنید.
ژامبونهای خرد شده را کمی در روغن تفت دهید.
حالا زمان مزه دار کردن سیب زمینی هاست. سیب زمینیهای له شده را با پاپریکا، نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. سپس ظرف را در فر قرار دهید و برای مدت 35 دقیقه یا تا زمانی که لبههای سیب زمینی ترد و قهوهای طلایی شود بپزید.
در یک ظرف کوچک پنیر خامهای له شده، ژامبون خرد شده و سرخ شده و پیازچه خرد شده را با هم مخلوط کنید و روی هر سیب زمینی یک قاشق کوچک از مخلوط پنیر خامه ای بریزید. در آخر پنیر چدار یا پنیر پیتزا را روی سیب زمینیها ریخته و برای مدت 2-3 دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که پنیر آب شود. سیب زمینی خوشمزه شما آماده سرو است.
منبع : https://ilovevegan.com
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!