بی بی عطار
طرز تهیه ماکارونی پنیری در فر
  • آشپزخانه ایرانی
  • آشپزی با ادویه ها
  • طرز تهیه ماکارونی

طرز تهیه ماکارونی پنیری در فر

اولین تصویر از ماکارونی پنیری که احتمالاً به ذهن‌تان خواهد آمد، پیچیده شدن ماکارونی‌ها داخل یک چنگال با پنیری که از چنگال کش آمده است. همین تصویر کافیست تا ماکارونی پنیری در فر، جز لیست غذایی هفتگی‌مان برود و حتماً بخواهیم آن را امتحانش کنیم. البته به جز پنیر نباید طعم سیر و گوجه فرنگی و فلفل قرمزی که کمی مزه این ماکارونی را تند و تیز و دلچسب‌تر می‌کند، نادیده گرفت. همچنین میتوانید با خرید ادویه پاستا یا خرید ادویه ماکارونی رنگ و بویی خاص به غذای خود بدهید. ماکارونی پنیری را می‌توانید هم داخل فر و هم در مایکروویو روی حالت گریل درست کنید. کافیست طرز تهیه ماکارونی پنیری را به صورت مرحله به مرحله با ما دنبال کنید.


مواد لازم برای تهیه ماکارونی پنیری در فر

ماکارونی: 400 گرم

سیر: دو حبه

پوره گوجه فرنگی: 400 گرم

گوجه فرنگی : دو عدد

پنیر موزارلای توپی : 250 گرم

پنیر پارمسان : 50 گرم

روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری

پودر فلفل قرمز: به مقدار لازم

برگ ریحان: به مقدار لازم

نمک : به مقدار لازم

 

طرز تهیه ماکارونی پنیری در فر

 


مرحله اول
قدم اول برای تهیه ماکارونی با پنیر در فر، روشن کردن فر و تنظیم دمای آن روی 200 درجه سانتی‌گراد است.

مرحله دوم
در این مرحله، مقداری روغن داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن حسابی داغ شود. سیر را خرد کرده و داخل قابلمه بریزید. سپس به مدت یک دقیقه تفت دهید.

مرحله سوم
گوجه فرنگی‌ها را بعد از این که شستید به صورت متوسط خرد کرده و همراه رب گوجه فرنگی و پودر فلفل قرمز به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. حدود 10 دقیقه مواد را با هم بپزید.

مرحله چهارم
در این 10 دقیقه‌ای که مواد در حال جوش خوردن هستند، یک قابلمه متوسط بردارید. داخل آن تا بیشتر از نصف آب بریزید. اجازه دهید تا به جوش بیاید. ماکارونی‌ها را با مقداری روغن و نمک داخل قابلمه بریزید تا بپزند. بعد از آن که ماکارونی تا حدی نرم شد، آن‌ها را آبکش کنید. حواستان باشد ماکارونی نباید خیلی نرم شود؛ زیرا حین پختن له خواهد شد.

مرحله پنجم
ماکارونی پخته شده را داخل سسی که آماده کرده‌اید بریزید و به آرامی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

مرحله ششم
یک ظرف مناسب فر بردارید. نیمی از مخلوط ماکارونی و سس را داخل ظرف بریزید. پنیر‌های موزارلا را به صورت ورقه‌ای برش دهید و روی ماکارونی بچینید. بعد از آن، مقداری پودر پارمزان هم روی ماکارونی بپاشید. باقیمانده مواد ماکارونی را هم اضافه کنید. بعد از آن، دوباره روی مواد پودر پارمزان و پنیر موزارلا بچینید.

مرحله هفتم
ظرف را به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا روی آن طلایی رنگ شود. سپس، آن را با برگ ریحان تزئین کنید.

 

فوت و فن‌های تهیه ماکارونی در فر

  • وقتی می‌خواهید ماکارونی‌ها را داخل آب جوش بریزید، مقداری روغن هم اضافه کنید و آن‌ها را کمی هم بزنید تا به هم نچسبند.
  • اگر فر ندارید، می‌توانید ظرف را حدود چهار دقیقه داخل مایکروفر قرار دهید و از حالت گریل برای پخت ماکارونی استفاده کنید. در این حالت شما یک ماکارونی مایکروفری درسته کرده‌اید.
  • می‌توانید با کمی خلاقیت مواد و سبزیجات دیگری مثل قارچ اضافه کنید.
  • حتماً بگذارید تا ماکارونی‌ها چند دقیقه داخل ظرف آبکش بمانند تا کاملاً آبشان گرفته شود.
  • اگر دنبال خلاقیت در تهیه غذا با ماکارونی هستید، ماکارونی پیتزایی را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!