طرز تهیه ماکارونی پنیری در فر
اولین تصویر از ماکارونی پنیری که احتمالاً به ذهنتان خواهد آمد، پیچیده شدن ماکارونیها داخل یک چنگال با پنیری که از چنگال کش آمده است. همین تصویر کافیست تا ماکارونی پنیری در فر، جز لیست غذایی هفتگیمان برود و حتماً بخواهیم آن را امتحانش کنیم. البته به جز پنیر نباید طعم سیر و گوجه فرنگی و فلفل قرمزی که کمی مزه این ماکارونی را تند و تیز و دلچسبتر میکند، نادیده گرفت. همچنین میتوانید با خرید ادویه پاستا یا خرید ادویه ماکارونی رنگ و بویی خاص به غذای خود بدهید. ماکارونی پنیری را میتوانید هم داخل فر و هم در مایکروویو روی حالت گریل درست کنید. کافیست طرز تهیه ماکارونی پنیری را به صورت مرحله به مرحله با ما دنبال کنید.
ماکارونی: 400 گرم
سیر: دو حبه
پوره گوجه فرنگی: 400 گرم
گوجه فرنگی : دو عدد
پنیر موزارلای توپی : 250 گرم
پنیر پارمسان : 50 گرم
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز: به مقدار لازم
برگ ریحان: به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
مرحله اول
قدم اول برای تهیه ماکارونی با پنیر در فر، روشن کردن فر و تنظیم دمای آن روی 200 درجه سانتیگراد است.
مرحله دوم
در این مرحله، مقداری روغن داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن حسابی داغ شود. سیر را خرد کرده و داخل قابلمه بریزید. سپس به مدت یک دقیقه تفت دهید.
مرحله سوم
گوجه فرنگیها را بعد از این که شستید به صورت متوسط خرد کرده و همراه رب گوجه فرنگی و پودر فلفل قرمز به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. حدود 10 دقیقه مواد را با هم بپزید.
مرحله چهارم
در این 10 دقیقهای که مواد در حال جوش خوردن هستند، یک قابلمه متوسط بردارید. داخل آن تا بیشتر از نصف آب بریزید. اجازه دهید تا به جوش بیاید. ماکارونیها را با مقداری روغن و نمک داخل قابلمه بریزید تا بپزند. بعد از آن که ماکارونی تا حدی نرم شد، آنها را آبکش کنید. حواستان باشد ماکارونی نباید خیلی نرم شود؛ زیرا حین پختن له خواهد شد.
مرحله پنجم
ماکارونی پخته شده را داخل سسی که آماده کردهاید بریزید و به آرامی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
مرحله ششم
یک ظرف مناسب فر بردارید. نیمی از مخلوط ماکارونی و سس را داخل ظرف بریزید. پنیرهای موزارلا را به صورت ورقهای برش دهید و روی ماکارونی بچینید. بعد از آن، مقداری پودر پارمزان هم روی ماکارونی بپاشید. باقیمانده مواد ماکارونی را هم اضافه کنید. بعد از آن، دوباره روی مواد پودر پارمزان و پنیر موزارلا بچینید.
مرحله هفتم
ظرف را به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا روی آن طلایی رنگ شود. سپس، آن را با برگ ریحان تزئین کنید.
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!