بی بی عطار
طرز تهیه املت پنیری با سبزیجات
  • آشپزخانه ایرانی
  • آشپزی با ادویه ها

طرز تهیه املت پنیری با سبزیجات

املت یک غذای محبوب برای صبحانه است اما می‌توانید برای یک وعده شام خوشمزه و سریع نیزآن را تهیه کنید. چند ترفند برای پختن املت عالی وجود دارد و با تمرین، هرکسی می‌تواند در خانه املتی با کیفیت رستوران درست کند. یکی از مهم ترین نکات برای تهیه یک املت عالی استفاده از مواد اولیه تازه و ادویه‌های مناسب و تازه است تا طعم نهایی غذای شما عالی و بی نقص شود. یکی دیگر از کلیدهای موفقیت، انتخاب تابه مناسب است. انتخاب یک تابه نچسب با سایز متناسب با میزان مواد، بسیار مهم است.

املت یه غذای ساده و کلاسیک است که با کمی خلاقیت و استفاده از پنیر، ژامبون سبزیجات، یک املت عالی خانگی تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه املت پنیری

تخم مرغ: 2 عدد
کــره : یک قاشق غذاخوری
شیـر : 2 قاشق غذاخوری
فلفل سفید : 1/8 قاشق چایخوری
نمک : 1/8 قاشق چایخوری
قارچ : 3 عدد
پنیر رنده شده: 1/8 فنجان
سبزی تازه خرد شده برای تزئین : 3 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه املت پنیری با سبزیجات

در یک کاسه مناسب تخم مرغ‌ها را بشکنید و با همزن بزنید تا رنگ زرد کم رنگی به خود بگیرد.

یک ماهیتابه نچسب با سایز مناسب را روی حرارت متوسط ​​رو به پایین گرم کنید. کره را اضافه کنید و اجازه دهید کره ذوب شود.

شیر را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و با نمک و فلفل سفید مزه دار کنید. سپس مواد را برای 3 دقیقه با همزن حسابی بزنید که تا حد امکان هوا را به تخم مرغ‌ها بدهید.

وقتی کره داخل تابه به اندازه کافی داغ شد تخم مرغ‌ها را داخل آن بریزید ولی هم نزنید. اجازه دهید تخم مرغ‌ها تا یک دقیقه یا تا زمانی که ته آن شروع به سفت شدن کند بپزد.

سپس با یک کاردک لاستیکی مقاوم در برابر حرارت، یک لبه تخم مرغ را به آرامی به مرکز تابه فشار دهید، در حالی که ماهیتابه را کج کنید تا تخم مرغ مایع در زیر آن جاری شود. این کار را با لبه های دیگر تکرار کنید تا جایی که مایعی باقی نماند.

با استفاده از کاردک تخم مرغ را در تابه حرکت دهید.

حالا تخم مرغ‌های شما باید شبیه یک پنکیک زرد روشن باشد که به راحتی روی سطح تابه می‌لغزد. املت را با کاردک بلند کنید و به آرامی برگردانید، چند ثانیه دیگر یا تا زمانی که تخم مرغ نپخته ای باقی نماند بپزید.

حالا زمان اضافه کردن مخلفات املت است.  قارچ خرد شده و ژامبون خرد شده و پنیر را اضافه کنید. با قاشق از وسط تخم مرغ به صورت یک خط صاف بریزید.

با کاردک، یک لبه تخم مرغ را بلند کرده و آن را از دو طرف تا کنید، به طوری که لبه ها در یک راستا قرار گیرند. یک دقیقه دیگر یا بیشتر بپزید، اما زیاد نپزید و اجازه ندهید که تخم مرغ قهوه ای شود. در صورت لزوم، می‌توانید کل املت را برگردانید تا روی آن به مدت 30 ثانیه یا بیشتر بپزد (باز هم اجازه ندهید قهوه ای شود).

املت ما آماده است. آن را به آرامی به یک بشقاب منتقل کنید. در صورت تمایل با سبزیجات تازه مثل ریجان؛ گشنیز یا جعفری خرد شده تزئین کنید. سرو کنید و لذت ببرید.


 

نکات پخت املت سبزیجات

  • پختن املت روی حرارت زیاد ممکن است باعث شود که تخم مرغ لاستیکی و بیش از حد پخته شود. صبور باشید و اجاق گاز را روی حرارت متوسط ​​تا کم قرار دهید.

  • قبل از شروع به زدن تخم مرغ، تمام مواد میانی املت را آماده کنید تا در صورت نیاز به املت اضافه شوند.

  • پرطرفدارترین مواد پرکننده شامل پنیر رنده شده، قارچ سرخ شده، پیازچه، فلفل دلمه‌ای سبز، پیاز و ژامبون خرد شده است.

  • هر گونه سبزی تازه و خرد شده را به املت خود اضافه کنید.

  • سایر مواد پرکننده مانند اسفناج، گوجه فرنگی یا سیب زمینی را امتحان کنید.

  • املت‌ها راه های بسیار خوبی برای استفاده از پنیر فتا و بز اضافی هستند.

منبع: www.thespruceeats.com

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!