طرز تهیه سس فلفل تند خانگی
سس فلفل تند یک سس بسیار خوش طعم با طعم فلفل و فوق العاده تند است که همراه با سرکه، سیر، یک ادویه خاص، یک نوع روغن است که در عرض چند دقیقه آماده است.
قانون کلی برای تهیه سس تند خانگی همیشه این است که طعم نهایی سس، بر اساس نوع فلفلی است که استفاده میکنید. اغلب اوقات وقتی سسهای تند میپزیم طعم فلفل، با ادویه یا سرکه کم میشود. از آنجایی که این سس نیز یک سس بدون پخت است، نتیجه نهایی یک سس بسیار تند خواهد بود. برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با بی بی عطار همراه باشید
فلفل تند کامل: 3 فنجان
فلفل دلمه ای قرمز یا هر فلفل رنگی: 1/4 فنجان
سیـــر: 6 حبه
نمک درشت کوشر یا نمک دریا : یک قاشق غذاخوری
سرکه سفید: 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون فوق بکر: 1/4 فنجان
برگ گشنیز: 1/3 فنجان
برگ نعنا : 1/4 فنجان
روغن زیتون فوق بکر : یک قاشق غذاخوری
تمام مواد تشکیل دهنده دستور سس تند در یک کاسه غذاساز: فلفل، سیر، سبزی، روغن، سرکه را در ظرف غذاساز خود قرار دهید و پوره کنید تا زمانی که یکدست و غلیظ شود.
در آن مرحله سس را در ظرفی ریخته و روی سطح آن روغن زیتون بریزید تا روی آن را بپوشاند. این احتمالاً باید حدود یک و نیم قاشق غذاخوری باشد.
سس را در ظرفی ریخته و سپس با روغن زیتون می پاشیم
منبع : www.twopurplefigs.com
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!