طرز تهیه سوپ عدس؛ یک سوپ خوش عطر و طعم
سوپ از پیش غذاهای خوشمزه و پرطرفدار هستند که برای شروع یک مهمانی تا یک شام سبک تا به وقت کسالت و بیماری بهترین انتخاب هستند. سوپ عدس یکی از سوپهای خوشمزه و پرخاصیت و البته متفاوتی است که با دستوری ساده تهیه میشود. کاملاً گیاهی است و خواص زیادی دارد. به خاطر عطر ادویه کاری و طعم زنجبیل و سیر در آن طعم کمی تند و معطری هم دارد که قطعا انتخاب خوبی برای یکی از وعدههای غذایی شما خواهد بود. برای آشنایی با طرز تهیه این سوپ خوشمزه با بی بی عطار همراه باشید :
عدس: یک لیوان
پیاز متوسط خرد شده : یک عدد
سیرریز شده: 4 حبه
زنجبیل خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
ادویه کاری : یک قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز : ¼ قاشق چایخوری
گوجهفرنگی خرد شده : یک لیوان
کرفس: سه شاخه
آب: دو و ½ فنجان
شیر: یک لیوان
هویج: یک عدد متوسط
فلفل سیاه تازه آسیاب شده : یک قاشق چایخوری
گشنیز خرد شده: ½ فنجان
آبلیموی تازه: 2 قاشق غذاخوری
هویج و کرفس و پیاز را را به قطعات کوچک و متناسبی خرد کنید.
روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و مقداری نمک را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی رنگش تغییر کند.
هویج و کرفس خرد شده را اضافه کنید کمی تفت دهید تا سبزیجات سخت نرم شود. سپس مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید سبزیجات پخته شود و آب آن کم شود.
سپس گوجه فرنگی خرد شده را به سبزیجات نرم شده اضافه کنید، خوب مخلوط کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید.
حالا زمان اضافه کردن ادویه جات و طعم دهندههاست. سیر و زنجبیل خرد شده، ادویه کاری و پودر فلفل قرمز را اضافه کنید و حدود 2 دقیقه هم بزنید تا معطر شود.
سپس عدس پخته و آب، را به همراه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.
سوپ را حدود 25 تا 30 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا جا افتاده و غلیظ شود. در این فاصله گاهی سوپ را به آرامی هم بزنید.
اگر سوپ شما خیلی غلیظ است، کمی آب اضافه کنید تا به غلظت دلخواهتان برسد.
در آخر گشنیز تازه خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر حرارت دهید .
بعد از خاموش شدن آب لیموترش را اضافه کنید و سوپ خوشمزه تان آماده سرو است. نوش جان
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!